bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 26 Nisan 2025 - 00:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Yönetime Teşekkürler  (Okunma Sayısı 4350 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« : 12 Mart 2009 - 14:35 »

Ana sayfada bozkırla alakalı konuları farklı yere topladıkları için yönetici arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Hep yakınıyorduk bozkırla alakalı paylaşım az diye. Maşallah son haftalar bayağı arttı.

Hasan DURSUN
Bozkır SEVDALISI- 2029 Mahalli İdareler Genel seçimleri BOZKIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI.

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
Oguzhan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 12 Mart 2009 - 14:47 »

Hasandursun kardeşim, şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 yıl, 5 dönem sonrasına hedef koymuşsun. O kadar bekleme derim. Fikir, görüş ve hedeflerini projelendir, 30-35 yaş aralığında adaylığını koy. (20 li yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum bu arada  Huh?)

''Sevdamız Türkiye, Sevgilimiz Bozkır''
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 12 Mart 2009 - 14:51 »

Hasandursun kardeşim, şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 yıl, 5 dönem sonrasına hedef koymuşsun. O kadar bekleme derim. Fikir, görüş ve hedeflerini projelendir, 30-35 yaş aralığında adaylığını koy. (20 li yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum bu arada  Huh?)

25 yaşındayım hocam .  Önce Deneyim kazanalım. kendimizi ispatlayalım nasipse. Tabi nasip bu işler dediğiniz yaşlarda da olabilir.

Ozan Uğur IŞILAK
Oguzhan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 12 Mart 2009 - 15:00 »

Hakkımızda hayırlısı. Tabi kendinizi hazır hissetmeniz çok önemli. Ben 29 yaşındayım, bu sene Üniversitemi bitirip 2011 de Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisansa başlıyorum inşallah. Paylaşmakta bir beis görmüyorum, niyetim 2013 yılında ki yerel seçimlerde Bozkır Belediye Başkanlığına adaylığımı koymak. İnşallah biraraya geldiğimiz zaman, neden ve niçinlerini de paylaşacağız. 33 yaş, erken sayılmaz değil mi? Türk siyasetin de alışık olunmayan bir yaş aralığı belki 30-35, toplum olarak gençlere güvenmeyen bir yapımız var belki de... Bütün bunların doğru olmadığını,  hizmet aşkında yaş sınırı olmadığını; Gençlikle tecrübenin bütünleşip, niyetleri isteğe, hayalleri hedefe çevirebileceğini göstererek ispat edebilir, heyecanını yitirmiş siyasetçilerden memleketi tabiri caizse kurtarabiliriz.

''Sevdamız Türkiye, Sevgilimiz Bozkır''
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 12 Mart 2009 - 15:03 »

Hakkımızda hayırlısı. Tabi kendinizi hazır hissetmeniz çok önemli. Ben 29 yaşındayım, bu sene Üniversitemi bitirip 2011 de Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisansa başlıyorum inşallah. Paylaşmakta bir beis görmüyorum, niyetim 2013 yılında ki yerel seçimlerde Bozkır Belediye Başkanlığına adaylığımı koymak. İnşallah biraraya geldiğimiz zaman, neden ve niçinlerini de paylaşacağız. 33 yaş, erken sayılmaz değil mi? Türk siyasetin de alışık olunmayan bir yaş aralığı belki 30-35, toplum olarak gençlere güvenmeyen bir yapımız var belki de... Bütün bunların doğru olmadığını,  hizmet aşkında yaş sınırı olmadığını; Gençlikle tecrübenin bütünleşip, niyetleri isteğe, hayalleri hedefe çevirebileceğini göstererek ispat edebilir, heyecanını yitirmiş siyasetçilerden memleketi tabiri caizse kurtarabiliriz.

Hocam Hakkınızda Hayırlısı Allah Utandırmasın.

Bende Nasipse Yönetim ve Organizasyondan Y.lisans Yapacağım.

Hayırlısı....
« Son Düzenleme: 12 Mart 2009 - 16:28 Gönderen: hasandursun » Kayıtlı

Ozan Uğur IŞILAK
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: