Arkadaşlar aşağı yukarı iki aydır tüm Bozkır sitelerine çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Şimdi kimisi kendisini bir halt zannediyor şeklinde değerlendirebilir. Ama ben bu fotoğraf işine profosyonel amaçla yaklaşan birisiyim.
Çektiğim fotoğrafları profosyonel bulmayan olabilir. Ama yalın eleştiriyi kabul edemem. Beni eleştirecek kişinin benden iyi çalışmaları olması ve paylaşması gerekir.
Bugün birbaşka Bozkır sitesinden fotoğraflarımda ki logo-amblem reklam amaçlı olduğu için bir daha fotoğraf yüklersem silineceği şeklinde uyarı aldım.
Benim bir projem var. Her haftasonu bir köy veya kasabayı gezip oranın fotoğraflarını çekmek.Ve tüm Bozkırlılar ile paylaşmak. Bu hedefim emek isteyen bir hedef. O kadar basit değil bu iş. Karda kışta bakın köy köy mahalle mahalle geziyorum.Yeri geliyor insanların tepkisi ile karşılaşıyorum.Kısaca bir emeğim var benim her fotoğrafımda. Ben bu emeğimin çalınmasını önlemek için her fotoğrafıma BEYAZYILDIZ
www.onecek.com şeklinde yazı ekliyorum. Ve o şekilde paylaşıyorum. Çünkü bu fotoğrafları kendisine maleden insanlar oldu.Emeğimi görmezden gelen insanlar oldu.
Şimdi sizlere bu konu hakkında görüşünüzü soruyorum. Sizce fotoğraflarımı logolu koymam doğru bir davranışmı yoksa yanlış mı?