bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 11 Kasım 2024 - 05:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Alparslan TÜRKEŞ'in 12. Ölüm Yıl dönümü  (Okunma Sayısı 4310 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« : 03 Nisan 2009 - 07:24 »

Türk-İslam Birliği Davasının önde gelen isimlerinden Alparslan Türkeş'in 12. Ölüm Yıl dönümü 04 Nisan 2009. Allah rahmet eylesin .

Kendisinin şöyle bir sözü var:
"DAVA ADAMLARI O DAVANIN ŞARTLARINI VE GEREKLERİNİ KENDİ KİŞİLİKLERİNDE YAŞAMAZLARSA, O DAVAYI BİR ADIM BİLE İLERİ GÖTÜREMEZLER"

Mustafa YILDIZDOĞAN abimizin Başbuğlar ölmez parçası buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=R4lVXAtfaoE

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
Mustafa Tekin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2009 - 07:33 »

ALLAH mekanını cennet kılsın Başbugun yerini kimse dolduramadı birkişi vardı Başbugun yerini dolduracak onuda kaybettik mustafa yıldızdoğoganbir eserinde gidenler gelmeyecek gidenler gelmeyecek diyordu...gidenler gelmeyecek gidenlerin yeri dolmayacak....

Bozkır Sevdalısı
Oguzhan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2009 - 15:52 »

"... Bizim milliyetçiliğimiz, Türk milletine karşı duyulan derin ve köklü bir sevgi ve Türk milletinin içinde bulunduğu müşkül durumdan bir an önce en modern, en ilmi metotlarla çıkarılarak en kısa yoldan modern uygarlığın en ön safına geçirilmesini sağlama duygusundan kuvvet alır"

"Türk milletinden olmak, Türk milletini sevmek ve Türk devletine sadakatle hizmet aşkı taşımak, vatan bağlılık duygusu içinde bulunmak ve Türk milletinin yükselmesi için elinden gelen her fedakarlığı yapmak ve çalışmak duygusu ve şuurudur. Bu duygu ve şuuru taşıyan herkes Türk'tür. Kalbinde yabancı başka bir milletin özlemini, özentisini taşımayan, kendisini Türk hisseden, Türklüğü benimseyen ve Türk milletine, Türk devletine hizmet aşkı taşıyan herkes Türk'tür."

"Milliyetçiyiz, Türkçüyüz. Neden Türkçüyüz? Çünkü milletimiz Türk milletidir. Türkçülük Türk milletinim hayatının her safhasında yapacağı her şeyin Türk ruhuna, Türk geleneğine uygun olması ve Türk'e yararlı olması amacının, fikrinin ön planda tutulmasıdır."

"Emanet olunan davayı kucakladım. Hiç arkama bakmadan, tereddütsüz, hiçbir şeye aldırmadan yürüyorum. İleriye doğru yürüyoruz. Hızlanıp koşmak gayreti içindeyiz.. Koşacağız. İleriye gittikçe geride kalmayıp, beni takip edin. Bu mücadelede her hangi bir sebeple ben düşersem bayrağı kapın, daha ileriye gidin."

''Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur''

Allah (c.c.) cennetine evliyalarla, mürşidlerle, erenlerle bir koysun Başbuğumu. Ruhu şad olsun. Ortaya koyduğu Ülkü, gerçek ideal sahiplerinin omuz, yğrek ve beyinlerinde yaşayacak, varolacaktır....

''Sevdamız Türkiye, Sevgilimiz Bozkır''
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2009 - 11:55 »

"Dualar,tekbirler sana Başbuğ'um,
 Hakkını helal et bize Başbuğ'um!..."

Ruhun Şad,Mekanın Cennet Olsun...

Hamdım             Piştim            Yandım
cereyanci
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2009 - 21:20 »

türk mılletının değerli liderlerindendi allah rahmet eylesin
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2009 - 15:19 »

''Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur''

Ne güzel söylemiş Başbuğ.....

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
Oguzhan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2009 - 15:40 »

Millet Partisi kurucusu rahmetli Osman Bölükbaşı ile merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Kırşehir'de karşılaşırlar ve aralarında şu konuşma geçer;

Bölükbaşı:
Yahu Türkeş siz bir işaret yapıyorsunuz, kurda benziyor. Onu anladık da, benim bildiğim sen Türkeş ona bir anlam yüklemişsindir.

Türkeş:
Elbette ağabey (Bölükbaşı Başbuğ'dan yaşça büyüktür)

Bölükbaşı:
Peki nedir?

Türkeş:
(Bir eliyle bozkurt işareti yapar, diğer elinin baş parmağıyla işaret ederek tarif eder) Bak ağabey, şu serçe parmak Türk’tür, şu işaret parmağı da İslam’dır. Şu Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır(dünyadır). Son olarak kalan 3 parmağın birleştiği nokta ise mühürdür. Yani ağabey işaret ederek gösterir isek, şu çıkar: Türk İslam Mührünü Dünyaya vuracağız..

''Sevdamız Türkiye, Sevgilimiz Bozkır''
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: