bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 13 Nisan 2025 - 00:19 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Derbinin Ardından...  (Okunma Sayısı 4912 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13 Nisan 2009 - 08:37 »

Bir derbi daha geride kaldı.Maç boyu sakin devam eden maç son dakikadaki luganonun emreye attığı kafayla kavgalı bitti.Bu fenerbahçeli futbolcuların kaçıncı hareketleri.Birde üste çıkmaya çalışmaları yokki insanı deli ediyor.Lugano emreye kafa atıyor,semih arkadan ardaya vuruyor volkan tribünlere dönerek edep yerini tutuyor,roberto carlos tribunlere parmaklarıyla sus işareti yapıyor vb say say bitmez.Allah korusun dün inen bir taraftar değilde tribün olsaydı bu pislikleri yapan futbolcuların hali ne olacaktı.Konu ile ilgili gazete haberleri ...

volkan Demirel'in çıldırtan hareketi

A.A.    13 Nisan 2009
Volkan Demirel'in çıldırtan hareketi

Haberler Anında Cebinizde    Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda    Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son    Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan    Bumerang

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan 2009'un ilk derbi maçı gergin bir atmosferde yapıldı ve olaylı bitti.

Maçın son dakikasında saha içinde iki takım oyunları arasında yaşanan kavga sonucunda Galatasaray'dan Emre Aşık ve Arda, Fenerbahçe'den de Semih ve Lugano kırmızı kart gördüler.

Maçta 90+3. dakikasında Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ile oldukça uzak bir mesafeden kullandığı serbest vuruşun ardından saha içinde iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

Serbest vuruş sırasında Lugano'nun, Emre Aşık'a kafa atmasının ardından saha bir anda karıştı. Emre Aşık yerde kıvranırken, Galatasaraylı futbolcular Lugano'ya tepki göstermeye başladılar. İtiş kakış sırasında bu kez Arda ile Semih arasında yumruklaşma yaşandı. Lugano daha sonra da Emre Aşık'ı boynundan tutarak sert biçimde itti ve düşürdü. Diğer oyuncular arasında da bu sırada itiş kakış yaşandı.

90+3. dakikada başlayan olaylar hakemin 90+8. dakikada gösterdiği kırmızı kartlarla sonuçlandı. Bu sırada Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da saha içine girerek olayları önlemeye çalıştı. Hakem, tüm bu gerginliklerin ardından Galatasaray'dan Emre Aşık ve Arda, Fenerbahçe'den de Lugano ve Semih'e direkt kırmızı kart göstererek, bu futbolcuları oyundan attı.

VOLKAN'IN HAREKETİ TARAFTARLARI ÇILDIRTTI

Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı.

Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.

GALATASARAYLI BİR TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Olaylar sürerken tribünden atlayan Galatasaray formalı bir taraftar sahaya girerek, futbolcuların kavga ettiği yere doğru koşmaya başladı.

Orta alana dek gelebilen ve üzerinde Arda yazılı turuncu forma bulunan taraftar, güvenlik güçleri tarafından yere düşürülerek durduruldu ve saha dışına götürüldü.

alıntı hürriyet

Her şeyi biz başlattık'

Son dakikada Emre Aşık´a attığı kafayla ortalığı karıştıran Lugano, maç sonunda çıkan olayların sorumluluğunu üstüne aldı.

Son dakikada Emre Aşık’a attığı kafayla ortalığı karıştıran Lugano, maç sonunda çıkan olayların sorumluluğunu üstüne aldı. Uruguaylı stoper, şunları dile getirdi: “21 numaralı oyuncu 3 kez ayağıma bastı, dayanamadım ve kafa attım. Aslında sert bir darbe değildi ama kendini yere attı. Olayların ateşini biz yaktık.  Derbiye yakışmayan olaylar oldu. Yapmamam gereken bir hareketti. Bundan dolayı özür dilemem gerekiyorsa da, herkesten özür diliyorum.”

alıntı fanatik

Ali Sami Yen'de büyük gerilimle başlayan 'dünya derbisi' kavga ile bitti! 90+3'te iki takım futbolcuları birbirine girdi, yumruklar, tekmeler havada uçuştu, maç 7 dakika durdu. Hakem Fırat Aydınus, 90+8'de F.Bahçe'den Lugano ve Semih'e, G.Saray'dan da Arda ve Emre Aşık'a kırmızı kart gösterdi. 0-0 biten derbiden 1'er puan çıkaran iki takım, lider Sivasspor'un 8 puan gerisine düştü! Derbide kazanan taraflar ise Sivasspor, Beşiktaş ve Trabzonspor oldu.

G.Saray'da Kewell, Baros ve Arda, F.Bahçe'de de Carlos, Semih ve Güiza yakaladıkları pozisyonlarda fileleri havalandıramadılar. Sonuçta iki dev, şampiyonluk yarışında nakavt oldu. 90+3'te iki takım futbolcuları arasında çıkan kavgadan sonra tribünler de çok gerildi. Taraftarlar, Ali Sami Yen'deki asma tavanların üzerine hücum edince tavan yamuldu, "Tribün çökecek!" uyarısı yapıldı. Alt tribündeki yüzlerce taraftar, ölüm tehlikesi ile burun buruna geldi.

alıntı fotomac

Semih: Bana ağabey derdi, hiç yakışmadı. Arda: Ağabey dedik diye kusur mu ettik! Kimseye kendimizi ezdirmeyiz.

Çıkan olaylarda birbirlerini hırpalayan Fenerbahçeli Semih ile Galatasaraylı Arda, maçtan sonra yaptıkları karşılıklı açıklamalarla birbirlerini suçladılar. Semih, "Arda bana Milli Takım'da ağabey derdi, kendisine bu yaptıkları hiç yakışmadı. Ben sadece kavgayı ayırmaya çalıştım. Ama o döndü bana yumruk attı" diye konuştu.

Küfürleri unutmadık

Semih, şöyle devam etti: "Biz onları Kadıköy'de böyle mi ağırladık. Galip gelemeyince taraftarın gazına geliyorlar." Arda ise şu cevabı verdi: "Ağabey dedik diye kusur mu ettik. Biz kimseye kendimizi ezdirmeyiz. 3 senedir Lugano'nun yaptıklarını kimse görmüyor. Kadıköy'deki küfürleri de unutmadık."

alıntı fotomac

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: