bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 26 Nisan 2025 - 12:12 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Rüzgarını Bekleyen Bayrak  (Okunma Sayısı 3716 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 29 Mayıs 2009 - 15:18 »

Bozkır'ın makus talihini yenmek için Bozkır Sevdalılarını bu çağrıya kulak vermeye davet ediyoruz.

Alıntı
Bahar mevsiminin ilki her zaman yeni ümitleri taşıyarak gelir kışların ardından. Baharların ilki yeni doğumların habercisidir, bu haber ile herkese ve her şeye: “ben de varım” diyebilen ilkbahar, ciddi kararlar alabilecek olan disiplinlerin birlik ve beraberliğinin müjdecisidir. 2009’un ilkbaharı Bozkırımız için daha bir başka, daha bir güzel ve daha bir canlı görünüyor. Bu ilkbahar, sanki Bozkırımızla ilgili muştular verecek gibi bir ümit bahşediyor bana.

Genel yayın yönetmenimiz Ali Ulvi Ülker tarafından kalem alınan Rüzgarını Bekleyen Bayrak yazısının devamını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2009 - 14:10 »

Ali abi Allah razı olsun güzel düşüncelerin için.

Bu senin dediğinin gerçekleşe bilmesi için, kişiler sadece BOZKILI olduklarını düşünecekler. Siyaset işin içine girerse bu iş olmaz.

İnşallah Bozkır için en hayırlısı olur...

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2009 - 16:01 »

Ali beyin yazısının yorum kısmına yazmıştım.ama konunun gündemde kalması amacıyla yazmış olduğum cevabı burayada ekliyorum...

Yazınızda bizlerinden birçok defa ifade ettiğimiz sorunlar ve çözüm önerileriniz var ali abi.Bozkırın makus talihini yenmek bu hep biz bozkırları idare edenlerin etmek isteyenlerin söyledikleri bi slogan olmuştur.Ama hep kandırılma ve hüsranla sonuçlanan belediye başkanlıkları,dernek vakıfları idare edenler vs..çoğaltılabilir.Bence artık bozkırımız için yapılacak icraatler, sosyal projeler,sportif gelişmeler için geç kalınmıştır.Bozkırımız hep söylenen makus talihini yenememiştir.Yenemeyeceğide ne yazıkki görülmektedir.Türkiyenin neredeyse tüm ilçe ve belediyeleri gelişmekteyken (meslek yüksek okullar,liseler,yeni banka şubeleri,askeri binalar vs..) bozkır geriye gitmiştir.Elindeki kurumlarıda bir bir kaybetmiştir.Bozkırlılar içinde artık bozkır yaz ayları gidilip bi 5-10 gün memleket havası koklamaktan öteye gitmemektedir.Özellikle 2.Nesil diyebileyeceğimiz bozkırdan iş aş için ayrılan hemşehrilerimizin çoçukları bozkırı tanımamakta hatta bozkır diye bir yerin varlığından bile habersizdirler bence bu bozkır için en büyük tehlikedir.Bu kadar olumsuz bir tabloyu artık tersine çevirmek çok güçtür.Biz bozkırlılar olarak en azından şahsım adına yapabileceğimiz bişeyler varsa destek vermeye hazırız.Her ne kadar Bozkır için geç kalınmış olsada en azından bu 5 yıllık belediye döneminde bozkıra bişeyler katılabilmelidir.Sonuçta Bozkırımız İstanbulun zeytinburnu ilçesinde, belediye meclisine (hernekadar bundan önceleri hiçbir katkısı olmasada) Lokman Ciğerciyi yerleştirmiştir.Konyamızın Meram Belediye başkanıda Bozkırlıdır.Meclistede iki milletvekilimizin olması bi ümit ışığı gibi durmaktadır.İnşallah yakılmak istenen bu Bozkır ateşi küllenmek yerine dahada alevlenir...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: