bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 11 Mayıs 2025 - 22:33 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Bozkır Yerel Seçimleri  (Okunma Sayısı 14689 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toksoz
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 15 Mart 2008 - 10:59 »

Sizce bu seçimde bozkırda belediye başkanı kim olabilir m.akif ülker mi? yok sa başka birisi mi ? ne dersiniz.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2008 - 19:45 Gönderen: navruz » Kayıtlı
Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 15 Mart 2008 - 11:02 »

Adayların kim olduğu belli oldu mu?
toksoz
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 15 Mart 2008 - 11:14 »

şuanda kesin olmamakla beraber m.akif ülker,mustafa uyar,hasan hıncal,lokman ciğerci,ali tay,saffet sağlam
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #3 : 24 Mart 2008 - 12:50 »

Valla kim aday olursa olsun da  konyadaki bozkırlılar oy kullanmaya gitmesinler  orda hizmeti alacaklar şuan bozkırda ikamet edenler bırakında onlar seçsinler. İlla akrabanız tanıdığınız belediye başkanı olacak diye konyadaki ikametgahınızı ihmal etmeyin. Çok yanlış yapıyorsunuz...

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
mutesebbis
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ULU ÖNDER

« Yanıtla #4 : 24 Mart 2008 - 23:49 »

Ne yazık ki yine aynı yüzler, güven vermeyen kişiler. Kimilerini daha önceden yaptığı başkanlıklardan tanıyoruz, kimilerini başkan olmasa da encümen olarak biliyoruz, kimilerini de  Bozkır da gördüğümüz kadarıyla değerlendiriyoruz. Peki sonuç ne koca bir HİÇ. Kısacası bu isimler şahsen bana güven vermiyor, partisi ne olursa olsun yine bu acı gerçeği değiştirmiyor. Gerçek bozkırlı, memleket sevdalısının başkan olmasına gerek yok! Her şartta görev yapar getirebiliyorsa hizmet getirir bizde ayakta alkışlar gerekirse Bld. Bşk. Değil Başbakan olmasını destekleriz ama nerde öyle isimler ben göremiyorum.. Sonuç olarak kötünün iyisini seçmek zorundayız. Ama inşallah ben yanılırım ve içlerinden bir baba yiğit çıkar, kazanır ve hizmet eder bende o zaman bu sözlerimden dolayı mahcub olmaya hazırım.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2008 - 23:52 Gönderen: mutesebbis » Kayıtlı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2008 - 17:13 »

Ne yazık ki yine aynı yüzler, güven vermeyen kişiler. Kimilerini daha önceden yaptığı başkanlıklardan tanıyoruz, kimilerini başkan olmasa da encümen olarak biliyoruz, kimilerini de  Bozkır da gördüğümüz kadarıyla değerlendiriyoruz. Peki sonuç ne koca bir HİÇ. Kısacası bu isimler şahsen bana güven vermiyor, partisi ne olursa olsun yine bu acı gerçeği değiştirmiyor. Gerçek bozkırlı, memleket sevdalısının başkan olmasına gerek yok! Her şartta görev yapar getirebiliyorsa hizmet getirir bizde ayakta alkışlar gerekirse Bld. Bşk. Değil Başbakan olmasını destekleriz ama nerde öyle isimler ben göremiyorum.. Sonuç olarak kötünün iyisini seçmek zorundayız. Ama inşallah ben yanılırım ve içlerinden bir baba yiğit çıkar, kazanır ve hizmet eder bende o zaman bu sözlerimden dolayı mahcub olmaya hazırım.

Görüşlerinize aynen katılıyorum umarım hizmet yapan bir başkan gelir. Bozkır gerçekten hak ettiği yerde değil şu an.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
bozve
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

herkezin gördüğü mesaj kişisel değildir

« Yanıtla #6 : 25 Mart 2008 - 17:14 »

yol masraflarım karşılanırsa denizliden gelirim oy için  Grin Grin Grin Grin

nede olsa bozkırlıyım ve genel olarak bozkırdada kalıyorum  Grin Grin

İMZA ATAMIYOM PARMAK BASSAM OLURMU:: 

canozcan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 25 Mart 2008 - 17:24 »

İyi değerlendirmek lazım,kırk defa düşünüp bir defa kesmek gerekir diye bir söz vardır,bu sözü yabana atmamak gerekir,onun için partiyi bir kenara bırakıp değerlendirme yapmak gerektiğine inanıyorum.

slymn
bozve
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 25 Mart 2008 - 17:28 »

yalnız partininde biraz önemi var diye düşünüyorum bi önceki seçimlerde bağımsız aday seçilince bildiğiniz gibi bi parti desteği olmayınca hizmette ona göre oldu...bu Türkiye nin acı gerçeüi ama bunuda hesaba katmak zorundayız

osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2008 - 17:38 »

İyi değerlendirmek lazım,kırk defa düşünüp bir defa kesmek gerekir diye bir söz vardır,bu sözü yabana atmamak gerekir,onun için partiyi bir kenara bırakıp değerlendirme yapmak gerektiğine inanıyorum.

Bozkır halkı yerel seçimlerde partiye değil kişiye oy vermiştir hep. Bu seçimde de öyle olacağına inanıyorum.

bozve
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 25 Mart 2008 - 17:45 »

genel olarak seçimletin sonucunu belirleyen yukarı mahhalle ama hiç bir belediye başkanı oraya gereken önemi vermemiştir ...

şu yukarı mahallenin yolları bi yapılsa orada eskiyen arabaların paralarını toplasak yol masrafı çıkardı Grin

osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2008 - 17:49 »

Yukarı mahallenin yolları bozuk olsa sadece yine iyi  Smiley

Bir çok mahallenin yolu düzgün değil. Nedense ilçemizde yol yapımı çok zaman alıyor.

Halı saha ile zeytin pazarının arasında ki yol parke taşı döşenmişti ve yaklaşık bir ay sürdü  Huh?

bozve
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 25 Mart 2008 - 17:51 »

sanayi yolundan hiç bahsetmeyelim Grin Grin

mutesebbis
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ULU ÖNDER

« Yanıtla #13 : 26 Mart 2008 - 22:54 »

Sizlerinde bahsettiği gibi partinin önemi olabilir fakat sonuçta iktidar partisinin bozkırda bir ilçe başkanlığı var ve onlarda sonuçta bozkırlı. Bu kişilerin başkan olmasına gerek var mı sizce? Başkan olmadan da yardım edemiyorlar mı? Sadace onlardan bir başkan çıkınca yardım edeceklerse ben onun altında bir çıkar olduğunu düşünürüm. Zaten akıllarını kullansalar Bozkıra gereken yardımı yapsalar hem reklemlarını yapmış olurlar hemde oy patlaması yaparlar. Ama nerde öyle insanlar. Bu yıl elektrik hatları yolun altına alınıyordu sözde ama ilçenin yarısı altına alındı ama diğer yarısı alınmadı. Neden? Çünkü ödenek o kadar çıkmış. Zaten bir karış yer bozkır oraya yetecek kadar ödenek ayırttıramıyorlarsa bu kişiler ben onlara nasıl oy verebilirim. Birde 2 tane hemşerimiz var mecliste. Neyse konuşulacak çok şey var. Kısacası bu iş partiyle olmaz yürekle olur.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
semra
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 27 Mart 2008 - 10:16 »

Bozkır'ın tüm resimlerine bakın, ne yolları var nede evleri..Bozkır'ın en güzel ve en önemli yeri çarşamba çayı bence..adeta bir sembol oldu çayımız..Belediye başkanları çayın temizliği ve imarına ne kadar önem veriyorlarki, tüm kanalizasyon çaya verilmiş..geçen sene eylül ayında gittim, barajdan aşağı boğaza doğru yürümek istedim, gördüğüm manzara içler acısıydı. Barajdan itibaren kanalizasyon açıkdan akıyordu, daha acısıda boğazdaki tüm bahçeler bu suyla sulanıyor..kokudan yürümek mümkün değildi..çok üzüldümm..yukarılarda farklı değildiki, çay çöp ve yosundan görünmüyordu.Benim çocukluğum çayda balık tutarak geçti, en büyük eğlencemizdi.Bu görüntüler gerçekden çok üzdü beni..Bozkır da yaşayan arkadaşlarımız elbette bu durumun farkındadırlar ve oy verirken başkanların verecekleri vaatleri iyi değerlendireceklerdir. Parti gözetmeksizin hizmet verecek olan kişiler seçilir umarım..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: