bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 22 Nisan 2025 - 23:30 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Bozkır Belediye Başkanı’na Açık Mektup  (Okunma Sayısı 5800 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 03 Haziran 2009 - 13:44 »

Sayın Belediye Başkanım,

Öncelikle, iklimi sert, coğrafyası zor, bürokrasisi zayıf, sahip çıkanı olmayan, gün geçtikçe küçülen ve her şeye rağmen sevdamızın diğer adı; Bozkır’a başkan olmak zor olduğunu düşünüyor yeni görevinizde başarılar diliyorum.

Hangi meseleyi anlatarak başlayayım bilemiyorum. Sizden önceki Belediye Başkanımız futbol sahasının yanına tribün ve altına da galeri dükkânları yapımı için ihalesini yapmıştı. Fakat kış şartları nedeniyle yapımına başlanamamıştı. Şimdi siz aynı işe kalındığı yerden devam ediyorsunuz. Aynı projeye devam etmenize sevindim. Futbol sahasının o çirkin tribünlerini yıkıp yerine yenisini yapmaya başlamışsınız öncelikle bu memnuniyetimi ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Bir başka yer; Toki Evlerini incelemek için giderken oradaki villalar ve Toki Evleri arasında bulunan bakım hanenin önündeki yolu gördüm. İsterseniz konuyu biraz daha açayım. Toki evlerinin yapımcı firması inşaatı bitirmiş, çevre düzenleme yaparken önünden geçen Karacaardıç yolunun Toki Evleri cephesini boydan boya kilitli taş döşeyerek güzelleştirmiştir. Kısa bir süre sonra da Bozkır Belediyesi de, Karacaardıç, Sazlı, Bozdam ve Bağyurduna dönen yolun başlangıcından kilitli taş döşemiştir. Ancak villalar ile Toki arasında bulunan bakım hanenin önünde yaklaşık olarak 60 bilemedin 80 metre kadar yol öylece pejmürde bir vaziyette bırakılmıştır. İş oraya kadar gelmişse, o kadar yer bırakılmaz şartlar ne olursa olsun orası yapılmak zorundadır. Sadece bunlar değil, kısacası her yaz tatilinde sokakların o çirkin görünüşüne artık son vermelisiniz.

Sayın Başkanım siz bari Bozkır’ın temizliğine ve çevre düzenine önem verin. Pırıl pırıl tertemiz bir Bozkır görelim.

Sayın Başkanım, seçim döneminde halka yapmayı duyurduğunuz vaatlerinizi unutmayınız o vaatleri masanızın tam karşısına bir yere asmanızı tavsiye ediyorum. Belki bu vesile ile unutmamanızı sağlar. Beş yıl boyunca hatırlar ve öbür seçimlerde kimse karşınıza geçip şunları vaat ettiniz hani ne yaptınız diye sormaz. Buradan açıkça ilan ediyorum. Ben şahsım adına Allah ömür verirse beş yıl sonra yine bu köşeden bunun takipçisi olacağım. Görev sürenizi tamamladıktan sonra, vaatlerinizden hangilerini yaptınız? Hangilerini yapamadığınızı? İlgili konularda beş yıllık icraatlarınızdan oluşsan bir açıklama yapmanızı Türk Demokrasisi adına bekliyorum. Ona göre!..

Demokrasilerde serbest seçimler kadar seçildikten sonra şeffaf yönetimde bir o kadar önemlidir. Beş yıl boyunca yapacağınız projeniz ve icraatlarda kamuoyunu bilgilendirmeniz çok önemlidir. Görev süreniz boyunca belki yaptığınız ve yapmadığınız birçok konuda sizlere eleştiri yazılarımız olabilir şimdiden bu konuda anlayış bekliyorum.

Saygı ve hürmetlerimle arz ederim.

29.05.2009

Muammer TUNAHAN

www.muammertunahan.com
muammertunahan@hotmail.com

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2009 - 15:44 »

Hocam siz yinede not alın ama,  www.bozkır.bel.tr. teknolojiden  pek faydalanmıyor,
 tabi takip edecek bi eleman yok . Başkanın icraatlarını , yaparsa tabi yapıyor gözüküyor, başka sitelerden takip zor olsada etmeye çalışıyoruz.
Beş senelik icraatı sizi bayağı  bi yoracağa benzer.Sitenin bi ziyaretçi defteri vardı ,
ona olumlu veya olumsuz iki kelam yazamadıkları için iptal oldu.
İnşallah güzel işler yaparlarda bozkırımız bozkırlığını hatırlar.

Nice  insanlar gördüm, üstünde elbise yok.
Nice elbiseler  gördüm, içinde insan yok.

Mevlana
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2009 - 19:47 »

Beyşehir�de Caddelere Gül Suyu Sıkıldı
25 - 05 - 2009 - 11 : 26 bu yazı 123 kez okundu

Beyşehir Belediyesi İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri şehir merkezinde cadde ve sokakları yıkayarak gül suyu sıktı.
Beyşehir Belediyesi çevre temizliğine verdiği önem doğrultusunda ilçe merkezinde ki caddeler yıkandı, çevreye gül suyu sıkıldı. Belediye Başkanı İzzet Taşcı temiz bir şehir için çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirtti.
Modern bir kent yaşamı, temiz bir çevre ile mümkün olur düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı İzzet Taşcı, "Belediye olarak kentin çevre temizliği konusunda etkin, hızlı ve Beyşehir halkına yaraşır hizmetler üretmeyi amaçlamaktayız." dedi.
Sokakların deterjanlı suyla yıkandıktan sonra gül suyu sıkıldığını belirten Taşcı; �Bu uygulamamız bundan böyle belirli aralıklarla tüm şehir merkezinde devam edecek� diye konuştu.

Yorum okuyucunun.

Mevlana
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2009 - 19:54 »

19 MAYISI COŞKUYLA KUTLADIK

19 MAYISI COŞKUYLA KUTLADIK
 Yazı Boyutu    

Tarih : 21.05.2009 - 01:49:27
19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.

İlk olarak sabah saat 9 00 da hükümet konağı önünde yapılan törende Atatürk anıtına çelenk kondu.  Çelenk koymaya Seydişehir  Kaymakamı Kemal İnan Garnizon Komutanı Yzb. Ahmet Yanaral Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat ve siyasi partilerin ilçe başkanları ilçede bulunan birim müdürleri sivil kuruluşların başkanları katıldı.

Daha sonra saat 10. 00 stadyum da yapılan kutlamalar için heyet stadyuma gitti.  Seydişehir halkının stat tribünlerini doldurması ve okulların yerini almasıyla tören başladı.

Kaymakam Kemal İnan, Garnizon Komutanı Yzb. Ahmet Yanaral ve Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat öğrenci, öğretmen ve vatandaşların bayramını kutladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan yaptı. Şan; Bu gün Türk Bağımsızlık hareketinin başlayışının 90. yılı Ulusumuza Kutlu olsun."Bağımsızlık Benim Karakterimdir" diyen bir anlayışın emperyalist işgale başkaldırısının adıdır 19 Mayıs. Ulus ege­menliğine dayanan tam bağımsız yeni bir "Türk Devleti" kurma kararının alındığı tarihtir.

19 Mayıs Kısaca Türk Ulusunun doğum günüdür. Atatürk' ün üstün askeri dehası, liderlik ve komutanlık yeteneği, Ulusu' na olan güveni, Türk Ulusu' nun bağımsızlık ve özgürlük tutkusu ve Yüce önderine sonsuz inancı, tarihsel bir zaferi birlikte getirmiştir.

Atatürk' ün önderliğinde inanılmazı başaran Ulusumuz yalnız Türk tarihini biçimlendirmekle kalmamış, dünya tarihi­nin akışını da değiştirmiştir. Kurtuluş Savaşı, Türk Ulusu' nu ayağa kaldırmış, kendi özyurdunda, tam bağımsız, geleceğini belirleme hakkı bulu­nan, çağdaş bir devlete sahip olmasının yolunu açmıştır. Sevgili Gençler, Atatürk' ü ve size emanet ettiği Cumhuriyeti iyi anlamak ve sahip çıkmak zorundasınız. O dönemi ve koşullarını araştırmadan, okumadan öğre­nemezsiniz. Sahip olduğunuz güzellikleri ve olanakları 19
Mayıstaki "Kuva-yı Milliye" ruhuna borçlu olduğunuz gerçeğini unutmayınız. Ancak bu bilinç ve iradede olursanız ülkeyi"Çağdaş Uygarlık Düzeyi" ne yükseltebilirsiniz.Tarihini bilmeyen ve önemsemeyen ulusların yaşadıklarını iyi değerlendirirsek gerçekleri daha net görme şansımız olacaktır. Her koşulda birlikte yaşayacağımız bu güzel Ülkede birbirimizi anlamaya çalışarak, farklılıklarımızı öne çıkarmak yerine ortak değerlerimizde buluşmak gücümüze güç katacaktır. Bu anlayışı hayata geçirebildiğimiz takdir de; geçmişimize olan vefa borcunu ve geleceğimize olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş olacağız” dedi.

Daha sonra öğrencilerin günün anlamını belirten konuşma ve şiir okumalarının ardından Sağlık Meslek Lisesi bando takımı eşliğinde tüm orta dereceli okullar resmi geçit töreni yaptılar. Daha sonra İlçemizi ve Ülkemizi Fransa da temsil edecek olan Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları gösteri ekibi gösterilerini sundu.Stat’ da ki tören öğrencilerin gösterilerinin ardından sona ererken program bitiminde gösteriye katılan öğrenciler oyun havaları eşliğinde kol bastı ve yöresel Konya oyunları oynadılar.

Yorum okuyucunun.

Mevlana
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2009 - 22:21 »

Teşekkür ederim hemşerim

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
tekbasina
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

yalınızadam

Site
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2009 - 12:47 »

Hocam sizin gibi arkadaşlar sayesinde Bozkıra olan sevgimiz dahada artıyor teşekkürler

yuo tube tekbasina42
nimetullah
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2009 - 05:29 »

temennilerin inşllh gerçekleşir.saygı ve selamlar...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: