bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 24 Nisan 2025 - 00:24 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası  (Okunma Sayısı 5621 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 29 Haziran 2009 - 20:34 »

Tekbaşına42 rumuz ismiyle Bozkır, köy ve kasabalarına ait bir çok görüntü resin vb. dökümanı internet sitelerinde izleyiciyle buluşturan Mustafa Göksel abimiz 27/06/2009 tarihinde ehliyetsiz motor kullanmaktan 2918 Karayolları Trafik Kanunun 39/1-A son maddesi yollamasıylaaynı kanunun 36/3 fıkrası1. cümlesinde öngörülen 1 ay hafif hapis cezasına TCK’nun 52. maddesi geregince günlüğü taktiren 20TL hesabıyla paraya çevrilerek 600TL İDARİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA karar verilmiştir. (Karar 2009/1994)

Değerli site okuyucuları sizlere soruyoruz Mustafa abi bu cezayı hapis olarak mı yoksa para olarak mı ceksin?

Lütfen yorumlarınızla konuya katkı saglayınız.

Bu arada lütfen ehliyetsiz araç kullanmayınız aynısı sizede uygulanır.

Mustafa Abimize geçmiş olsun dileklerimizi tüm site sakinleri adına sunuyorum

Haber: www.muammertunahan.com

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
ali_cicek
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2009 - 21:33 »

Ben hiç hapiste yatmadım hatta karakolluk işim bile olmadı bu yaşıma kadar inşallah olmazda.Ama ben özgülük gibisi yok diye düşünüyorum. Para nasıl olsa kazanılır ama ömürden giden bir gün kazanılamıyor malesef. o yüzden bir imkan bulup para cezasını ödemesini yürekten istiyorum.1 ay bazıları için kısa bir süre gibi gelebilir ama insan evinde bile bazen çok sıkılıyor kim bilir orası ne kadar sıkıcıdır ki bunları yaşayanlardan duyuyoruz.Ben Allah yardımcısı olsun diyorum Mustafa abiye. İnşallah maddi yönden öder de kurtulur.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvan Senden Daha Medeni
***Yoksa Sana Olan Yakınlığımı ve Sana Gücümün Yettiğini İnkar Mı Ettin? (hadisi şerif)***
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2009 - 21:46 »

Öncelikle büyük geçmiş olsun abi. Kurallara dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Daha acı sonuçlar doğurabileceği gibi böylesi ciddi sorunlar da ortaya çıkarabiliyor.

Cezaya gelince, bence -kendi maddi durumu iyi değilse- Mehmet abi biraz yardımcı olsun, artık Mustafa abi de bir süre ücretsiz çalışsın derim. Tabii ki karar onların...

Tekrar geçmiş olsun.

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
gizilcagirli
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

fotograftaki.O benim muhammed ali(m)

Site
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2009 - 10:04 »

abi cok gecmis olsun yasim 2 gun sonra 26 olacak gecen iki ay oncesine kadar bende polislik isim olmamisti beni 1 gunlugune iceri attilar gercekten zor bence maddi durumu varsa para cezasi odesin hapis yatmak ne gerek abi herkes zannedecek buyuk bi suc isledi ALLAH yardimcisi olsun

NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ....
(CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2009 - 13:38 »

Geçmiş olsun,hayırlısı olur İnşaallah.

Hamdım             Piştim            Yandım
aydemirhb
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2009 - 20:36 »

Kurallar uyulmak için vardır,uymayanlar hakettikleri cezayı çekmeliler.

tekbasina
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

yalınızadam

Site
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2009 - 10:18 »

Tuna han hocam teşekürler  başıma gelen belayı yayınlamışsın bana hakverende olur vermeyende bu olayı  devlet adamıda okur  sıradan insanlarda
Hak etmiş  cezasını çeksin diyende çıkar haksızlık yapılmış diyende olur
Devlet adamı hşmına ugradım
Evet ben hatamı kabul ediyorum ehliyetsiz motor kullandım
Polis çevirdi durdum ehlıyet ruhsat dedi  ruhsatım pilakam var dedim eksigim ehliyetim yok
Ceza yazacagım sana dedi memur bey nasıl birceza dedim  motorunu parka çekecegim
Ayrıca 600 yüz milyoncezan var dedi
Peki motoruma el koyma   yada ceza yaz dedim hayır motorun parka sanada ehliyetsizlikten ceza. vatandaş motordanda oldu paradanda
Fazla uzatmayayım motorda gitti 3500 TL lik mor banada 600 tl lik ceza ben vatandaş olarak beynimden vurulmuşa döndum  üstelık nufuz cüzdanımada el koydu  vatandaş kimliksiz kaldı bir güvenlik görevlisi vatan daşın kimligini alıpda vermemezlik yapabilirmi
Başıma bir şey gelse kimliksiz sorumlusu kim acaba olan vatandaşa oluyor Ehliyetsizlikten bukadar ceza yı hak etmedim hata kanundamı polis demi  yoksa bendemi Hem motoruma el konuldu  hemde agır  hapislık ve para cezası Bir vatandaş çıldırmış kimin umurunda……….

yuo tube tekbasina42
gizilcagirli
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

fotograftaki.O benim muhammed ali(m)

Site
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2009 - 12:32 »

ALLAH yardimcin olsun abi gercekten uzuldum CENABI ALLAH yar ve yardimcin olsun ALLAHA emanet ol mustafa abi

NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ....
(CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: