Bozkır Koçaş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 06/09/2009 pazar akşamı Konyadaki dernek binasında düzenlemiş olduğu ; hatim ve duası ile iftar yemegi büyük takdir topladı.
Koçaş Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği istenilen katılımın sağlanması ile büyük çoğunluğu biraraya getirdi. Daha fazla katılımın beklendiğini belirten dernek başkanı Mehmet KOÇAK gelenlere teşekkürlerini iletti. Bu arada yeni kurulan derneklerinin , çevreyede örnek teşkil ederek faaliyetleri ile hep öncü olacaklarını ve hep ilkleri gerçekleştireceklerini açıkladı. iftar yemeğinde derneğin düzenlemiş olduğu yardım kanpanyasının devam ettirildiği ve birçok muhtaç aileye gıda yardımı yapılma işleminin sürdürüldüğü açıklandı
Derneğe üye kaydını yaptırmaya fırsat bulamayan koçaş köylüleri , bu arada kayıtlarınıda yaptırarak , üyeliklerini doldurdukları üyelik formları ile belgelediler.
Aynı köyden Aşçı Ömer CEBECİ nin yaptığı klasik konya yemekleri ; yiyen misafirlerin çok beğenisini kazandı ve ahçı'yada ayrıca teşekkür edildi.
İftar yemeğine Bozkır Koçaş köyünden birçok misafir katılırken Sarıoğlan Belediye başkanı da seçmenlerini yalnız bırakmadı. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan belediye başkanı ; köylülerini ve dernek yöneticilerin selamladıktan sonra koçaş köyü ve derneği için yapılacak bütün faaliyetlerde yanlarında ve destekçileri olduğunu ilan etti.
Bizde KOÇAŞNET ailesi olarak Başta dernek başkanı Mehmet KOÇAK'a ve yardımcısı Vehbi ACAR ile bütün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte adı geçmeyen bu faaliyetlerde emeklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür eder , çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz.
[/img]