Hasan kardeşim..Başıma kazalar geldi diye unuttum sanma..Allah'ın izniyle aklımı unuturum hizmeti unutmam ben..
Nerde hizmet...Orda nimet......(Hasan kardeşimiz iki yıldır görevlisi oldugum Semerkand dergimizin üyeliginde bölgemde bulunan alma gücü olmayan iki kardeşime bagış yapmaktadır...Böyle hizmet ehli güzel kullar varken bu hizmetler böylesi güzelliklere dönüyor...Ne mutlu ki Bozkır'ımızda bu güzelliklerden nasibini alıyor...Katılan her gönüllüye sonsuz saygılar...KARDEŞİMEDE BAŞLATMIŞ OLDUGU BU GÜZEL HİZMETİNDE BAŞARILAR DİLERİM..Allah'a emanet olun Hepinizin cuması hayır getirsin evinize işinize yüreginize...) Allah razı olsun ablacım.
Size Müjdeli bi haber vereyim değerli Hemşerihlerim.
Geçen cuma akşamı NT'ye gittim. NT'nin müdürü Şuayip abi ile görüştüm. Abi kampanya son gün 20 Aralık dedim Kitap eksikse sipariş ver dedim. Abi dedi ki: NT olarak kampanya başlattık. 2 kitap alana bir kitap bedava. Yani daha çok "Sabah Namazına Nasıl KAlkılır" alacağız.
Niyetiniz Salihmiş Bozkırlı hemşerihlerim Allah sizlerden razı olsun.
Osman Sel Abimizin dediği gibi. Bu kitap ile bir kişi bile olsa namaza başlamasına vesile olabilirsek. Bu kampanya amacına ulaşmıştır.
Hem neticeyi verip vermemek Allah'ın taktiri. Biz Hizmetimizi yapalım.
Selam ve dua ile...