Kitapların dagıtı birazcikmişti kişisel işlerim dolayısıyla Baktım biraz gecikecek Bir abimiz varmış Üçpınarda oturan bu
işleri yapan tanıdık vesilesi ile bulduk abimizi ve kitapları onun aracılıgıyla dagıttık nerdeyse.
Abimizin adı Bekir Uçar Aslen Arslantaş köyünden.
Kitap dağıtımına gelirsek Ben Cumartesi günü esnaflara dagıtayım dedim 10 - 15 arası bir kitap dagıttım baktım her taraf açık
olmayınca karışıklık olmasın diye bırakmıştım.
Sonra Bilgisayarcı Kardeşimin dedigi 25 emanet kitap vardı 25 yerine 30 veya 35 di tam aklımda degil kusura bakman oraya
bıraktım.
İş yerine gelen Armutlu köyü Muhtarına 10 Adet verdim Köylüye versin diye.
Kuşça Derneginden Mehmet Yücel Kardeşimize Verdim 35 Adet Kuşça dernegine ve Koçaş Dernegine Bıraksın diye.
Tüm Köy Muhtarlarına Bırakması için birer ikişer adet Ali Köşe'ye verdim.
Bugun dagıtım yapan Bekir abimize
Saat 13:00 Civarında 1 Top Kitap vermiştim (ortalama 100 Adet olması lazım Plastik Top'da)
Saat 14:30 Civarında 1 Top Kitap verdim
Saat 15:30 Civarında 30 Adet Kitap verdim Otralama 230 250 Arası Kitap Esnaflarımıza Dağıtıldı. Abimizin dedigine göre A'dan
zeye Hepsine verilmiş niyetim isim isim listeli dagıtmaktı ama nasip olmadı abimizin okuma yazma pek iyi degildi olmasa falan
dedi o yüzden tam detaylı liste yok ama nerdeyse herkese dagıtmış arkadaşlar.
Son olarakda 20 Adet Kendine ve Üçpınardaki konu komşuya dagıtmak için aldı...
Bu fotoğrafta görüldügü kadarıyla ortalama 120 130 arası Kitap geldi biraz az kaldı galiba o yüzden Okullara ve Camilere
birer adet bırakacagız nasipse.
Hasan KArdeşim bir yere ver demişti aklımda degil şimdi orayada verdikmi nasipse kitaplar dağılmış olacak Allahın izni ile.
Not: Kitap sayısı üç aşagı beş yukarı elde görüp isteyen Vatandaşlara verdiklerimizde vardır.