S.aleyküm hemşerihlerim;
Birinci kampanyamızı Allah'ın izniyle bitirdik. Kitaplar Bozkırlıların eline ulaştı. Başta Yakup ÇETİN kardeşimiz olmak üzere tüm emeği geçenlerden rabbim razı olsun.
Bu kampanyanın başarıyla sonuçlanması bize cesaret verdi. Sitemizin üyelerinden Menzilli Abla ile düşündük bir kitap kampanyası daha düzenlemeye karar verdik. Yine maddiyat olarak ucuz ama manevi olarak paha biçilemez bir kitap dağıtmaya karar verdik.
İnşallah bu hayırlı işleri yaptıkça Bozkırımızda hayırlar şerlere galebe çalacak. Bozkırımızdan göklere hayır yükselecek.
Bu kampanyamızda kitapların tedarikini Menzilli ablamız yapacak. Menzilli Ablamıza göndereceğiz inşallah paraları O da kitapları tedarik edip gönderecek.
Bu sefer Yakup ÇETİN kardeşimize yük olmak istemiyoruz. Kitapların dağıtım işini ben yaparım diyen Bozkırlı heşerihlerimizi bekliyoruz.
Kitabın ismi Üç Ayların fazileti. Üç Aylarda yaklaşıyor yavaş yavaş. Ne zaman geldiğini anlamayız bile. İnşallah bu kitabı okuyarak daha bilinçli gireriz Üç aylara.
Kitap 1 TL. Kampanyaya katılmak isteyen hemşereihlerimiz belirtsinler.
Yine tüm samimiyetimiz ile önerdiğimiz bir kampanya. Rabbim muvaffak eder inşallah.
Menzilli Ablacım ben 50 adet kitap ile destek veriyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Ablacım ben resmi yükleyemedim sen yükle. Cahillik işte ne yaparsın