bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 12 Ekim 2024 - 21:44 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Bozkır İçin İkinci Kitap Kampanyası...  (Okunma Sayısı 18323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« : 18 Ocak 2010 - 16:26 »

S.aleyküm hemşerihlerim;

Birinci kampanyamızı Allah'ın izniyle bitirdik. Kitaplar Bozkırlıların eline ulaştı. Başta Yakup ÇETİN kardeşimiz olmak üzere tüm emeği geçenlerden rabbim razı olsun.

Bu kampanyanın başarıyla sonuçlanması bize cesaret verdi. Sitemizin üyelerinden Menzilli Abla ile düşündük bir kitap kampanyası daha düzenlemeye karar verdik. Yine maddiyat olarak ucuz  ama manevi  olarak paha biçilemez bir kitap dağıtmaya karar verdik.

İnşallah bu hayırlı işleri yaptıkça Bozkırımızda hayırlar şerlere galebe çalacak. Bozkırımızdan göklere hayır yükselecek.

Bu  kampanyamızda kitapların tedarikini Menzilli ablamız yapacak. Menzilli Ablamıza göndereceğiz inşallah paraları O da kitapları tedarik edip gönderecek.

Bu sefer Yakup ÇETİN kardeşimize yük olmak istemiyoruz. Kitapların dağıtım işini ben yaparım diyen Bozkırlı heşerihlerimizi bekliyoruz.

Kitabın ismi Üç Ayların  fazileti. Üç Aylarda yaklaşıyor yavaş yavaş. Ne zaman geldiğini anlamayız bile. İnşallah bu kitabı okuyarak daha bilinçli gireriz Üç aylara.

Kitap 1 TL. Kampanyaya katılmak isteyen hemşereihlerimiz belirtsinler.

Yine tüm samimiyetimiz ile önerdiğimiz bir kampanya. Rabbim muvaffak eder inşallah.

Menzilli Ablacım ben 50 adet kitap ile destek veriyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Ablacım ben resmi yükleyemedim sen yükle. Cahillik işte ne yaparsın Smiley

« Son Düzenleme: 18 Ocak 2010 - 16:31 Gönderen: hasandursun » Kayıtlı

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2010 - 17:13 »

Kardeşlerim kitabımız bu..Bana göre her evde olması gereken bir kitap...inş her Köyümüze kadar ulaştıracak sayıda kitabımız olur..Allah razı olsun Hasan kardeşim.....DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ....

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2010 - 12:49 »

Kardeşlerim kitabımız bu..Bana göre her evde olması gereken bir kitap...inş her Köyümüze kadar ulaştıracak sayıda kitabımız olur..Allah razı olsun Hasan kardeşim.....DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ....

Ablacım inşallah bu kampadan da Anlımızın akıyla çıkacaz...

Ozan Uğur IŞILAK
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2010 - 13:35 »

33  kitapta benden  kime havale ediyok hesap nosu mezilli kardeş

Nice  insanlar gördüm, üstünde elbise yok.
Nice elbiseler  gördüm, içinde insan yok.

Mevlana
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2010 - 18:57 »

A.r.o. abi..ben henüz bölgemde  bi toplantı yapmadım...Allah nasip ederse önümüzdeki haftalar bu kampanyayı duyurucam..inanıyorum ki şişli bölgesindende  katılımlar olacaktır...bu kitapta  mübarek gecelerde günlerde nasıl ibadet yapılırmış Rasullah a.s. efendimiz neler yapmış onları bulucaksınız..72 sayfadan oluşuyor..tesbih namazından tövbe namazına kadar, recep ayından ramazana kadar,regayip gecesinden kadir gecesine kadar hangi günlerde hangi gecelerde neler yapılırmış,faziletleri neymiş hepsini açıklıyor....Hacegan yayınlarından Hüseyin okur abimizin  derlemiş oldugu  bu kitapcık dilerim evlerimizi bozkırımızı köylerimizi aydınlatır....Destek veren verecek olan herkesten Allahc.c. razı olsun inş....

hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2010 - 08:28 »

33  kitapta benden  kime havale ediyok hesap nosu mezilli kardeş

Allah razı olsun Abicim...

88 Kitap oldu...

Ozan Uğur IŞILAK
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2010 - 15:55 »

Hadi bakalım Bozkırlılar. Bozkır için manevi kalkınma projemizin ikinci kitap kampanyası için desteklerinizi bekliyoruz...

Ozan Uğur IŞILAK
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2010 - 19:25 »

hasan kardeşim....kitablarımız bize  tane 1 liradan degil 650 kuruştan gelecek inş..yetkili abilere sonsuz teşekkürler.....eh hesap senin inş...

gurbet
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2010 - 23:43 »

40 tane kitapta  benden gelsin insallah
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2010 - 23:48 Gönderen: gurbet » Kayıtlı
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2010 - 23:44 »

Allah emeklerinizi zayii etmesin,hedefine ulaşırsınız İnşaallah.

Hamdım             Piştim            Yandım
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2010 - 17:10 »

Sevgili gönül dostları öncelikle böyle güzel bir kampanya için teşekkür ederim sağ olun var olun Allah sizin gibileri çoğaltsın.

siteye girmeme kararı almıştım yönetici arkadaşalar üyeleri küstürdüler bazı uygulamalarından dolayı mesajlara amborgo koyalım derken kimse girmez oldu ve yazmaz oldu.

sizlerin bu güzel kampayanıza seyirci kalamazdın kampanyaya uygun görürseniz 300 adet namaz hacası ile katılmak isterim sevgiler selamlar
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2010 - 17:13 Gönderen: mehmetsayin » Kayıtlı

Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay
M. Sayın

Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie

İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2010 - 21:08 »

canım abimmmmm...hoş geldinnn..gönlüme sular serpildi inan..gözlerim doldu...Rabbim  razı olsun...beni ne çok sevindirdin Rabbimde seni sevindirsin inş.......ne yazacagımı şaşırdım ......Güzel yazılarınızı çokk  özledik abim....

mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2010 - 21:35 »

canım abimmmmm...hoş geldinnn..gönlüme sular serpildi inan..gözlerim doldu...Rabbim  razı olsun...beni ne çok sevindirdin Rabbimde seni sevindirsin inş.......ne yazacagımı şaşırdım ......Güzel yazılarınızı çokk  özledik abim....

Amin Kardeşim Çok teşekkür ederim sağolun var olun
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2010 - 00:20 Gönderen: mehmetsayin » Kayıtlı

Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay
M. Sayın

Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie

İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2010 - 09:43 »

Sevgili gönül dostları öncelikle böyle güzel bir kampanya için teşekkür ederim sağ olun var olun Allah sizin gibileri çoğaltsın.

siteye girmeme kararı almıştım yönetici arkadaşalar üyeleri küstürdüler bazı uygulamalarından dolayı mesajlara amborgo koyalım derken kimse girmez oldu ve yazmaz oldu.

sizlerin bu güzel kampayanıza seyirci kalamazdın kampanyaya uygun görürseniz 300 adet namaz hacası ile katılmak isterim sevgiler selamlar

Mehmet abi Allah razı olsun abi. Tekrar hoşgeldin abi. Abi yanlız  herkes istediği kitabı göndermiyor abi. Namaz Hocası yazmışsında.  Yukarda tanınıtımı yapılan kitabı dağıtacaz abi. 

Abi tekrar Allah razı olsun.

Gurbetede teşekkür ediyoruz kitap bağışı için. Sabah Namazına Nasıl Kalkılır isimli kitaptada  destekçi olmuştu kendisi. Allah razı olsun.

toplam 428 kitap oldu.

Menzilli ablacım kampanyanın son gününü beliryeyelim istersen  sen bi tarih yaz bakalım.

Selam ve dua ile...

Ozan Uğur IŞILAK
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2010 - 13:41 »

kardeşim burdanda bagışlar var ama net rakam veremiyorum..inş şubat 15 de sonlandıralım...karayahya.netten abdullah demir dagıtımda yardımcı olacak..yakup kardeşimde el atarsa çok sevinirim..Allah herkesten razı olsun......

Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: