Merhaba

hasandursun kardeşim bozve arkadaşımız geçtiğimiz günlerde yönetici kadrosuna dahil oldu. Burada suç bizde sanırım. Gerekli duyuruyu yapmadığımız için. Evet biraz saygısızlık gibi görülebilir size. Amacımız başkalarını incitip, onlara karşı saygısızlık yapmak olsaydı bu siteye gönül verip kendimizi vermezdik. Müdahale edebiiyorsan büyük harfleri neden küçültmedin demişsin. Yönetimde bize yardımcı olan arkadaşlar çalışan veya öğrenci arkadaşlar. bozve arkadaşımız belki de okulda ders arasında bilgisayar başına geldi ve baktı gitti. Söylemek istediğim zaman en kıymetli hazine. Biz bu vakti mesaj düzenlemeyle geçirirsek herhalde senede bir teknik çalışma yapabilirdik.
Hakkınızı helal edin
Hocam Allah razı olsun hepinizden bu sitede emeği geçen herkesten başta bunu belirteyim. Ben üsteki yorumu yazmadan bozve kardeşimizin bilgilerine baktım yönetici yazmıyordu ondan yöneticimisin diye sordum. Benim bu yorumumdan sonra düzelltilmiş Forum yöneticisi yazıyor hayırlı olsun Rabbim unatandırmasın inşallah.
Yöneticiler kadar üyelerde iş güç sahibi meşgul insanlar zaten kaçtane üye aktif olarak katılıyor yorum ekliyor. Siteye islam ve insan bölümü açılmış mı ? Forum kurallarında dini bilgiler eklemez diye bi şey mi var yok. İnsanların ilgilendikleri alanlar vardır o alanlarla uğraşırlar genel de tabi forumada bu alanlarla ilgili konular ekliyor. Üyeler foruma aktif katılmıyorsa hergün aktif olarak katılan hemen hemen hergün foruma mesaj gönderen kişiler dini konularda mesaj gönderiyorlarsa Burda suç aktif katılımı olan üylerdemi. Benim beğenmediğim konular var bozkırnette bulunmasını istemediğim konuları ekleyenler oluyor Ama ben kimseyi uyarmıyorum bu konunun bozkırnette ne işi var demiyorum. Sadece Elfida hanımın Ahmet Çakarın mayolunu fotoğrafını eklemiş Elif Hanımın samimiyetine güvenerek bunun silinmesini istedim Sağolsun oda sildi.
Önceki Forumda 1000 in üzerinde mesaj göndermiş kıdemli üye vasfına erişmiş bir üyemize burayı dergaha çevirdiniz denildi. Kişi bunu yönetimede bildirdiği halde bi açıklama gelmedi.
Ben yönetimden bir sizi pek fazla tanımıyorum sizinle pek fazla muhabbetimiz olmadı navruz hocam ama çok isterim siznlede muhabbetimin artmasını. Ali Ülvi Ülker hocam olsun Osmankoyuncu kardeşim olsun bilgisayarcı kardeşim olsun osmanyılmaz abim olsun hepiniz taktir ettiğim insalarsınız.
Ben yönetimden bazı kişilere özel olarak detaylı olarak belirtmeme rahmen daha bi açıklama gelmedi.
Sizin kadar olmasada bizde bu site için mücadele ediyoruz sonuna kadar destekliyoruz. Ben sitede aktif olarak hergün yer alıyorsam hergün konu eklemeye çalışıyorsam bu gönderdiğim konu kurallar çerçevesinde her türlü konu olabilir. İşte ben bu konuda açıklama bekliyorum...
Sizde Hakkınızı helal edin...
selam ve dua ile...