bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 04 Mayıs 2025 - 21:43 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Heyy Saygıdeğer Üyeler  (Okunma Sayısı 11890 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutesebbis
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ULU ÖNDER

« : 25 Mart 2008 - 01:24 »

Ben de bu sitenin bir üyesiyim fakat nedense pek konulara katılamıyorum. Çünkü forum umuz dini forum gibi oldu ve güncel konulara pek önem verilmiyor kanaatindeyim. Siz diyeceksiniz ki sen neden açmıyorsun o zaman. Evet haklısınız ama inanın pek vaktim olmuyor ancak cevap yaza biliyorum. Sizlerden ricam veya en azından ilgililerden ricam,  güncel konulara önem verelim bu konular üzerindede tartışmalar yapalım.    Huh?                                                                                           

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 25 Mart 2008 - 07:29 »

site kuralları çerçevesinde herkes istediği gibi paylaşım yapabilir
kimseye sen şunu veya bunu yap diyemeyiz
daha öncede bu  dini mesele söylendi ve birçok üyemiz terketti siteyi
nedense hep dini konularda oluyor oysa konu oyuna gırgıra gelince hiç şikayet olmuyor buda bir istatistik kendimce.
burası ne tamamen dini nede haber kanalı
bozkırımızın kaynaşma alanı ,benim istediğim ise yörelerimize ait paylaşımların artması.
 ama ne paylaşacaksa bu tamamen üyelerin takdiridir.
..........
bence bir sorun yok

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #2 : 25 Mart 2008 - 11:26 »

Efendimizin hadislerini yayınlamak mı güncel değil  O Mühteşem insanın sözlerine herzamankinden daha çok ihitayacımız var. Yine Efendimize salavat-ı Şerif Kampanyası düzenlemek mi güncel değil.

osmanyılmaz abimin dedigi gibi daha önce de bi kaç değerli üyemize burayı dergaha çevirdiniz diye eleştiriler gelmiş. Şimdi o üyeler yok küstüler. Kurallar çerçevesinde herkes istediği konu üzerinde yoğunlaşır o konu ile ilgili eklemeler yapar foruma.

Site yönetiminden bu konuda bi açıklama yapılmasını istiyorum. Eğer dini konularda foruma konu eklemek yasak sa eklemeyelim. Yasak değil se açıklma yapın. Yoksa Bozkırı çok seven bozkırlıları çok seven bi kaç üyeyi daha kaybedebilirsiniz....

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 25 Mart 2008 - 11:29 »

Ben de bu sitenin bir üyesiyim fakat nedense pek konulara katılamıyorum. Çünkü forum umuz dini forum gibi oldu ve güncel konulara pek önem verilmiyor kanaatindeyim. Siz diyeceksiniz ki sen neden açmıyorsun o zaman. Evet haklısınız ama inanın pek vaktim olmuyor ancak cevap yaza biliyorum. Sizlerden ricam veya en azından ilgililerden ricam,  güncel konulara önem verelim bu konular üzerindede tartışmalar yapalım.    Huh?                                                                                           

Sevgil Kardeşim seninde fikirlerini bekleriz fikirler paylaşıldıkca güzeleşir İlk güncel konuyu siz başlatın  pazarda meyva ne kadar çoksa o pazar güzeldir her kerkez isedigi meyvayı alır yeterki yenecek bir meyva  olsun sevgiler

Mevlânâ hoşgörü ve hilim dünyasının insanıydı. İnanan inanmayan herkese hoşgörü nazarıyla bakardı. İnsanların birbirlerini hoş görmesini; kavgasız, güzellik içinde yaşamasını isterdi. Bunun için de aşkı, hoşgörüyü ve hilmi hayâtın merkezine yerleştirmişti. Çünkü temelinde aşk ve sevgi olan bir insanlık anlayışı bütün soğuklukları ısıtır, bütün karanlıkları ışıtır, uzakları yakın eder, duyguları derinleştirir, sözleri anlamlı kılar, varlık âlemindeki her varlığa şefkat, merhamet ve ibret nazarıyla bakmayı sağlar

Dostunu mezardan çıkardı temizleyip yanında uyudu

İngiltere’nin Wigan şehrinde Disney filmlerini aratmayan bir kedi-köpek dostluğu yaşandı. Robert ve Mavis Bell çiftinin Arthur isimli beyaz kedisi ve Oscar isimli köpekleri öylesine ayrılmaz dost olmuşlardı ki Arthur’un ansızın ölümü Oscar için adeta bir yıkım oldu. Sahiplerinin Arthur’u bahçeye gömmelerinin ardından gece gizlice onu topraktan çıkararak önce temizledi ardından da her zaman evde beraber yattıkları sepete yerleştirerek en iyi dostuyla sabaha kadar sarmaş dolaş uyudu. Bell çifti sabah uyandıklarında bu manzara karşısında gözyaşı döktü. Ama ayrılık kaçınılmazdı. Arthur şimdi daha güvenli bir mezarlıkta yatıyor.
 DIŞ HABERLER
« Son Düzenleme: 25 Mart 2008 - 11:43 Gönderen: mehmetsayin » Kayıtlı

Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay
M. Sayın

Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie

İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 25 Mart 2008 - 14:19 »

Sevgil Kardeşim seninde fikirlerini bekleriz fikirler paylaşıldıkca güzeleşir İlk güncel konuyu siz başlatın  pazarda meyva ne kadar çoksa o pazar güzeldir her kerkez isedigi meyvayı alır yeterki yenecek bir meyva  olsun sevgiler

Mevlânâ hoşgörü ve hilim dünyasının insanıydı. İnanan inanmayan herkese hoşgörü nazarıyla bakardı. İnsanların birbirlerini hoş görmesini; kavgasız, güzellik içinde yaşamasını isterdi. Bunun için de aşkı, hoşgörüyü ve hilmi hayâtın merkezine yerleştirmişti. Çünkü temelinde aşk ve sevgi olan bir insanlık anlayışı bütün soğuklukları ısıtır, bütün karanlıkları ışıtır, uzakları yakın eder, duyguları derinleştirir, sözleri anlamlı kılar, varlık âlemindeki her varlığa şefkat, merhamet ve ibret nazarıyla bakmayı sağlar

Dostunu mezardan çıkardı temizleyip yanında uyudu

İngiltere’nin Wigan şehrinde Disney filmlerini aratmayan bir kedi-köpek dostluğu yaşandı. Robert ve Mavis Bell çiftinin Arthur isimli beyaz kedisi ve Oscar isimli köpekleri öylesine ayrılmaz dost olmuşlardı ki Arthur’un ansızın ölümü Oscar için adeta bir yıkım oldu. Sahiplerinin Arthur’u bahçeye gömmelerinin ardından gece gizlice onu topraktan çıkararak önce temizledi ardından da her zaman evde beraber yattıkları sepete yerleştirerek en iyi dostuyla sabaha kadar sarmaş dolaş uyudu. Bell çifti sabah uyandıklarında bu manzara karşısında gözyaşı döktü. Ama ayrılık kaçınılmazdı. Arthur şimdi daha güvenli bir mezarlıkta yatıyor.
 DIŞ HABERLER

Bu söyledikleriyin Yunusçası Mehmetsayın Hocam: Yaradılanı Yardandan ötürü sevmek...

Ozan Uğur IŞILAK
mutesebbis
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ULU ÖNDER

« Yanıtla #5 : 25 Mart 2008 - 15:52 »

Öncelikle ben bu konuyu açarken sadece bir öneri niteliğinde olması için açmıştım. Kimse gitsin, küssün diye açmadım. Tabi ki herkes forum kurallar içerisinde her istediğini yapabilir, kaldı ki sizin yazılarınız zaten forumun  dini konular bölümü içerisinde. Benim kasdetmek istediğim neden güncel konu yazan arkadaşlar yok aktif değiller demek istedim. Sizlere karşı herhangi bir eleştiride bulunmadım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 25 Mart 2008 - 16:13 »

Öncelikle ben bu konuyu açarken sadece bir öneri niteliğinde olması için açmıştım. Kimse gitsin, küssün diye açmadım. Tabi ki herkes forum kurallar içerisinde her istediğini yapabilir, kaldı ki sizin yazılarınız zaten forumun  dini konular bölümü içerisinde. Benim kasdetmek istediğim neden güncel konu yazan arkadaşlar yok aktif değiller demek istedim. Sizlere karşı herhangi bir eleştiride bulunmadım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Hocam kusura bakmada konuyu öyle bi ele almışsın ki sanki dini konulardan rahatsız oluyormuşsun gibi anlatmışsın. Güncel derken kastın ne. Dini konularda güncel konulardır. Kusura bakma hocam da anlatım tarzın çok yanlış. Bozkır Müslüman Türk Kültürünün doya doya yaşandığı bi yer. Sen daha yenisin bizim bide eski formumuz vardı oraya da bakarsan biz bu dağlıcadaki olaydan sonra osmanyılmaz abimizden Allah razı olsun Şehitlerimiz için Yasin-i şerif kampanyası düzenledik Tam 3000 tane yasin-i şerif okundu.

Hocam hakkını helal et...

Ama yönetimden bi açıklama bekliyorum....

selam ve dua ile..

Ozan Uğur IŞILAK
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 25 Mart 2008 - 22:02 »

eh biraz bizde yanlış anlamışız  ozaman.
yazıldığı gibi burası bir pazar kim ne paylaşırsa .
hem işte bak  güncel bir konu oluştu galiba
üyelerimizi  faydalı her konuda aktif olmaya davet ediyoruz

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 26 Mart 2008 - 08:57 »

Ben de bu sitenin bir üyesiyim fakat nedense pek konulara katılamıyorum. Çünkü forumumuz dini forum gibi

sitemizde büyük harfle yorum yazmak yasaktır o yüzden mesaj silinmiştir....
« Son Düzenleme: 26 Mart 2008 - 09:20 Gönderen: bozve » Kayıtlı

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 26 Mart 2008 - 11:33 »

bozve kardeşim bildiğim kadarıyla yönetimde değilsin ama başkalarının yazdığına müdahale yapabiliyorsun.Menzilli ablanın mesajını silmende ki gerekçe büyük harfle yazıldığı için. Madem müdahale edebiliyorsun büyük harfleri küçük yapsaydın daha iyi olmaz mıydı. Menzilli ablaya saygısızlık yapmış olmadın mı. Gerekçe büyük harfle yazılması değilde içeriği ise o zaman belirtin içeriği uygun değil diye.

Bide yöneticimisin.

saygılar...

Ozan Uğur IŞILAK
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : 26 Mart 2008 - 11:51 »

Merhaba Smiley
hasandursun kardeşim bozve arkadaşımız geçtiğimiz günlerde yönetici kadrosuna dahil oldu. Burada suç bizde sanırım. Gerekli duyuruyu yapmadığımız için. Evet biraz saygısızlık gibi görülebilir size. Amacımız başkalarını incitip, onlara karşı saygısızlık yapmak olsaydı bu siteye gönül verip kendimizi vermezdik. Müdahale edebiiyorsan büyük harfleri neden küçültmedin demişsin. Yönetimde bize yardımcı olan arkadaşlar çalışan veya öğrenci arkadaşlar. bozve arkadaşımız belki de okulda ders arasında bilgisayar başına geldi ve baktı gitti. Söylemek istediğim zaman en kıymetli hazine. Biz bu vakti mesaj düzenlemeyle geçirirsek herhalde senede bir teknik çalışma yapabilirdik.

Hakkınızı helal edin
bozve
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

herkezin gördüğü mesaj kişisel değildir

« Yanıtla #11 : 26 Mart 2008 - 12:16 »

ders arasında bi 5 saniye içinde baktım yorumu okuyamadım bile ani şekilde değiştirmek zorunda kaldım...bu konuda gerekli uyarılar sürekli yapılmaktadır ...üyelerimiz kurallar konusunda lütfen biraz daha duyarlı olsun...mesajı silerek saygısızlık yaptığımı düşünüyorsanız haklı olabilirsiniz ama konuyu açan üyeye yapılan saygısızlığı ortadan kaldırmak için yapmak zorundaydım...
bi kusur işlemişsem affola .....

yalnız bu ve buna benzer durumlar olduğu sürece bana verilen yetkiler çerçevesinde kuralları uygulamaya devam edeceğim...

İMZA ATAMIYOM PARMAK BASSAM OLURMU:: 

hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 26 Mart 2008 - 12:38 »

Merhaba Smiley
hasandursun kardeşim bozve arkadaşımız geçtiğimiz günlerde yönetici kadrosuna dahil oldu. Burada suç bizde sanırım. Gerekli duyuruyu yapmadığımız için. Evet biraz saygısızlık gibi görülebilir size. Amacımız başkalarını incitip, onlara karşı saygısızlık yapmak olsaydı bu siteye gönül verip kendimizi vermezdik. Müdahale edebiiyorsan büyük harfleri neden küçültmedin demişsin. Yönetimde bize yardımcı olan arkadaşlar çalışan veya öğrenci arkadaşlar. bozve arkadaşımız belki de okulda ders arasında bilgisayar başına geldi ve baktı gitti. Söylemek istediğim zaman en kıymetli hazine. Biz bu vakti mesaj düzenlemeyle geçirirsek herhalde senede bir teknik çalışma yapabilirdik.

Hakkınızı helal edin

Hocam Allah razı olsun hepinizden bu sitede emeği geçen herkesten başta bunu belirteyim. Ben üsteki yorumu yazmadan bozve kardeşimizin  bilgilerine baktım yönetici yazmıyordu ondan yöneticimisin diye sordum. Benim bu yorumumdan sonra düzelltilmiş Forum yöneticisi yazıyor hayırlı olsun Rabbim unatandırmasın inşallah.

Yöneticiler kadar üyelerde iş güç sahibi meşgul insanlar  zaten kaçtane üye aktif olarak katılıyor yorum ekliyor. Siteye islam ve insan bölümü açılmış mı ? Forum kurallarında dini bilgiler eklemez diye bi şey mi var  yok. İnsanların ilgilendikleri alanlar vardır o alanlarla uğraşırlar genel de tabi forumada bu alanlarla ilgili konular ekliyor. Üyeler foruma aktif katılmıyorsa hergün aktif olarak katılan hemen hemen hergün foruma mesaj gönderen kişiler dini konularda mesaj gönderiyorlarsa Burda suç aktif katılımı olan üylerdemi. Benim beğenmediğim konular var bozkırnette bulunmasını istemediğim konuları ekleyenler oluyor Ama ben kimseyi uyarmıyorum bu konunun bozkırnette ne işi var demiyorum. Sadece Elfida hanımın Ahmet Çakarın mayolunu fotoğrafını eklemiş Elif Hanımın samimiyetine güvenerek bunun silinmesini istedim Sağolsun oda sildi.

Önceki Forumda 1000 in üzerinde mesaj göndermiş kıdemli üye vasfına erişmiş bir üyemize burayı dergaha çevirdiniz denildi. Kişi bunu yönetimede bildirdiği halde bi açıklama gelmedi.

Ben yönetimden bir sizi pek fazla tanımıyorum sizinle pek fazla muhabbetimiz olmadı navruz hocam ama çok isterim siznlede muhabbetimin artmasını. Ali Ülvi Ülker hocam olsun Osmankoyuncu kardeşim olsun bilgisayarcı kardeşim olsun osmanyılmaz abim olsun hepiniz taktir ettiğim insalarsınız.

Ben yönetimden bazı kişilere özel olarak detaylı olarak belirtmeme rahmen daha bi açıklama gelmedi.

Sizin kadar olmasada  bizde bu site için mücadele ediyoruz sonuna kadar destekliyoruz. Ben sitede aktif olarak hergün yer alıyorsam hergün konu eklemeye çalışıyorsam bu gönderdiğim konu kurallar çerçevesinde her türlü konu olabilir. İşte ben bu konuda açıklama bekliyorum...

Sizde Hakkınızı helal edin...

selam ve dua ile...

Ozan Uğur IŞILAK
salih42
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2008 - 16:03 »

bizmillet olarak ya aglarız yada gulerız boyleyız acıklı  fılm ler ya recep ıvedıkler  bız boyleyız ya modern olmak kıme uzaya cıkmak kıme  ama bırşeyı ıyı bılıyoruz ılerıdekı onumuze cıkacak felaket lerın uzerını ıyı kapayıp hemen başka bır konu buluyoruz ornek  gunumuzde kı dal dan dala atlama sanatı
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 26 Mart 2008 - 16:13 »

bizmillet olarak ya aglarız yada gulerız boyleyız acıklı  fılm ler ya recep ıvedıkler  bız boyleyız ya modern olmak kıme uzaya cıkmak kıme  ama bırşeyı ıyı bılıyoruz ılerıdekı onumuze cıkacak felaket lerın uzerını ıyı kapayıp hemen başka bır konu buluyoruz ornek  gunumuzde kı dal dan dala atlama sanatı

Konuyu açsan biraz hocam  konumuzla yazdıklarıyın ne alakası var belki benim cahilliğim bağlantı kuramadım da  modernlik uzaya çıkma falan...

Ozan Uğur IŞILAK
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: