hasandursun
|
 |
« Yanıtla #75 : 01 Haziran 2009 - 14:43 » |
|
Ya rabbi; Enaniyetten, Şeytandan, Nefsimizden, Kendini beğenmişilikten, Kıskançlıktan, Riyadan sana sığınıyoruz. Yardım et...
Amin....
|
|
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2009 - 07:16 Gönderen: hasandursun »
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #76 : 01 Haziran 2009 - 23:30 » |
|
amin amin amin
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
bozkirliii
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #77 : 02 Haziran 2009 - 10:57 » |
|
amin amin
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #78 : 03 Temmuz 2009 - 07:56 » |
|
Allah'ım bize hidayet,takva ve iffet ver.
Allah'ım benim gibi günahkar insanlar olmazsa senin o sonsuz merhametin kimi kuşatacak. Bize merhamet et....
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #79 : 03 Temmuz 2009 - 08:47 » |
|
Allah'ım bize hidayet,takva ve iffet ver.
Allah'ım benim gibi günahkar insanlar olmazsa senin o sonsuz merhametin kimi kuşatacak. Bize merhamet et....
Amin Amin Amin
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
gizilcagirli
Yeni Başlayan
fotograftaki.O benim muhammed ali(m)
|
 |
« Yanıtla #80 : 23 Ekim 2009 - 12:49 » |
|
ALLAHIM analarimizi babalarimizi ve bizleri af eyle imandan kurandan ayirma RABBIM amin
bazen insan varya maneviyatsizliktan oyle bir bosluga dusuyorki ici daraliyor yakinlar uzak oluyor bazen cok basit gordugumuz gunahlardan baskalari daha buyuk gunah isliyor gibi kuruntular manevi hayatimiz etkileniyor RABBIM bizleri af eylesin birbirine dua eden muminlerden eylesin
|
|
|
|
NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ.... (CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #81 : 23 Ekim 2009 - 14:28 » |
|
ALLAHIM analarimizi babalarimizi ve bizleri af eyle imandan kurandan ayirma RABBIM amin
bazen insan varya maneviyatsizliktan oyle bir bosluga dusuyorki ici daraliyor yakinlar uzak oluyor bazen cok basit gordugumuz gunahlardan baskalari daha buyuk gunah isliyor gibi kuruntular manevi hayatimiz etkileniyor RABBIM bizleri af eylesin birbirine dua eden muminlerden eylesin
Amin.
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #82 : 27 Ekim 2009 - 18:27 » |
|
Ya rabbi;
Sen Rahmeti ve Merhameti bol olansın. Bize Rahmetin ve Merhametin ile muamele et. Bütün ümmet-i Muhammed'in imanla kabre girmesini nasip et. Amin...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #83 : 10 Kasım 2009 - 08:30 » |
|
Allah’ım Senin adını zikrettiğimde seni yüreğimde hissetmeyi , Seni her şeyden ve herkesten çok sevmeyi, gönülden teslim olup, hakkıyla korkmayı diliyorum Senden.
Allah’ım Senin emirlerine harfiyen uymayı, farz olan ibadetlerin hepsini yerine getirebilmeyi, namazda seninle güçlü bir bağ kurup, azametini kalbimde hissedebilmeyi, istiyorum Senden.
Huzurunda sadece Seni zikredeyim. sadece Seni anayım sadece Seni düşüneyim. Seni yüceltebilmeyi öğret bana, nasıl seveceğimi bildir bana.
İşte buradayım huzurundayım, acizim ve günahkarım. Gaflet uykusundan uyandır bizleri.
Doğruyu yanlışı görmeyi “ Rabbin için sabret” emrine uymayı, iyiliği emredip, kötülüklerden sakınmayı, bu ayeti yerine getirerek kurtuluşa erenlerden olmayı nasip et bizlere.
Ey yücelerin yücesi Allah’ım seni tesbih ve tasdik ederim. Bütün noksan sıfatlardan tenzih ederim. Sen bağışlayansın merhamet edensin. Senden bugünün ve gelecek günlerin hayrını istiyorum, bu günün ve yarının şerrinde sana sığınıyorum.
Nefsimin ayağımı kaydırmasına, şeytanın beni kötüye sevk etmesine izin verme Yarabbim .Habibim dediğim o güzel insanın ahlakıyla ahlaklandır beni. O’nun gibi hayırlı bir kul, mümin ve Allah aşığı olmayı diliyorum senden.
Dini ancak sana halis kılarak iman eden, yürekten tövbe edip, ıslah eden, sana sımsıkı sarılan müminlerden eyle bizleri.
Eyyüb’ün ün sabrını, İbrahim’in tevekkülünü, Süleyman’ın ilmini, İsa’nın aşkını, Meryem’in iffetini, Hatice’nin edebini, Yüce peygamberimizin ahlakını ihsan et bizlere. Sana layık, Seni çok seven kullardan, kamil iman sahibi müminlerden olmayı nasip et yüce Allahım Amin. __________________
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
gizilcagirli
Yeni Başlayan
fotograftaki.O benim muhammed ali(m)
|
 |
« Yanıtla #84 : 17 Kasım 2009 - 12:32 » |
|
ALLAH bu dunyadan imanla goc etmeyi nasip etsin
|
|
|
|
NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ.... (CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #85 : 18 Kasım 2009 - 08:50 » |
|
ALLAH bu dunyadan imanla goc etmeyi nasip etsin
Amin abi amin. İmanla kabre girmeyi nasip etsin Rabbim. Kabir azabından muhafaza etsin. Hesap günü geldiğinde de Rahmeti ve Merhameti ile muamele edip Cennetine koysun inşallah...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #86 : 18 Kasım 2009 - 10:26 » |
|
Dini ancak sana halis kılarak iman eden, yürekten tövbe edip, ıslah eden, sana sımsıkı sarılan müminlerden eyle bizleri.
Eyyüb’ün ün sabrını, İbrahim’in tevekkülünü, Süleyman’ın ilmini, İsa’nın aşkını, Meryem’in iffetini, Hatice’nin edebini, Yüce peygamberimizin ahlakını ihsan et bizlere. Sana layık, Seni çok seven kullardan, kamil iman sahibi müminlerden olmayı nasip et yüce Allahım Amin.
AMİN AMİN AMİN
|
|
|
|
Mevlana
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #87 : 18 Kasım 2009 - 16:12 » |
|
Kulluğun idrakinde yaşayıp,emaneti sahibine teslim etmiş halde haşr olmak.
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #88 : 20 Kasım 2009 - 08:10 » |
|
Dünyayı titreten fermanım olsa, Dağları delmeye delmeye dermanım olsa, Başakları altın harmanım olsa, Zümrüt ile bezense taht ile tacım Yinede bir nefes duana muhtacım......
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle ; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
Hayırlı Cumalar... Cumanız Mübarek Olsun... Dualarınızda unutulmamak dileği ile...
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #89 : 20 Kasım 2009 - 08:41 » |
|
Amin Ablacım. Allah razı olsun senden...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
|