bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 09 Nisan 2025 - 22:43 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Kadıköy'de olay var  (Okunma Sayısı 6298 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« : 06 Nisan 2008 - 13:33 »

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası hakem Hakan Sivriservi'yi sert ifadelerle eleştirdi.

Kafkas, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınında yaptığı açıklamada, ''Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil'' diye konuştu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da sinirli olduğu gözlenen Kafkas, oyunla ilgili söyleyeceği çok fazla şey olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. İçime sindiremiyorum. Haksızlığı oyunculuğumda da teknik adamlığımda da hiçbir zaman içime sindiremiyorum. Duygularımı düşüncelerimi net ifade eden bir insanım. Böyle zavallı bir adam görmedim.''

BJK VE GS'DEN HAKEM TEPKİSİ
 Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, yaptıkları açıklamalarla Fenerbahçe-Kayserispor maçındaki hakem yönetimini sert bir dille eleştirdi.

İki kulübün resmi internet sitelerinden yaptıkları açıklamaların ilk bölümünde aynı cümleler kullanırken, açıklamalarda, '''Neredeyse, Süper Lig şampiyonu belirlendi'' denildi.

Beşiktaş Kulübü'nden gece geç saatlerde yapılan açıklamada, 14 Şubat 2008'de beyaz sayfa ile yola çıkanların, sayfaların birileri tarafından çok erken karartılmasına mani olamadığı iddia edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Neredeyse Süper Lig şampiyonu belirlendi. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz: özellikle Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu ile Merkez Hakem Kurulu'nun uygulamaları eşitlik ilkesine gölge düşürmektedir. Lütfen, Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız. Ligin adaletini ve hakkaniyetini sağlayınız. Bu sadece Beşiktaş'ın değil spor ahlakına ve dürüstlüğe inananların haklı seslenişidir.''

Galatasaray'ın açıklaması

Beşiktaş gibi Galatasaray Kulübü de resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Fenerbahçe-Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''14 Şubat 2008'de 'Beyaz sayfa'' ile yola çıkanlar renklerini belli etti'' denildi.

Yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper Lig şampiyonu atandı. Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve federasyonumuza sesleniyoruz: özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu'nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız. Bu sadece Galatasaray'ın değil, spor ahlakına, fair-play'a inananların seslenişidir.''

(AA)

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2008 - 13:34 »

Hakimler ve hakemler, nedir bu memleketin çektiği yahu.  Angry

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
salih42
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2008 - 15:00 »

onlar millete herzaman ısyan ettırmek ıcın gelmişler galiba dünyaya 
karalar
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2008 - 17:00 »

Genel Kurallar

3-Forumlarımızda, alaycı, aşağılayıcı, başkalarını küçümseyen ....... konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008 - 20:25 Gönderen: navruz » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: