bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 16 Nisan 2025 - 13:20 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Yenilenen Sitemiz Hakkında  (Okunma Sayısı 11458 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 06 Aralık 2007 - 00:20 »

Merhaba
Yönetim zorluğu, sistem yavaşlaması vs. derken yeni sisteme biraz hızlı bir geçiş yaptık. Olumlu olumsuz
yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İnsanın doğal yapısındandır. Bir şeylere alıştığı zaman
değişikliği öcü gibi görmek. Alışmak zor gelir insana. Olumsuz yorumları bu sebebe bağlıyorum.
(Bazılarının da art niyetli olduğunu düşünmüyor değiliz.)
Yukarıda söylediğim gibi biraz hızlı geçiş yaptık. Bu sebeple eksiklerimiz çok. Nerden başlasak bilmiyoruz anlatmaya.
  • *Kullandığımız temayı henüz bitirmedik. Bazı renk değişimleri olabilir önümüzdeki günlerde.
  • *Eski sistemimizde olan bazı bölümler için yeni sistemimize de eklenmesi konusunda bazı istekler var. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.  Yeni sitemizde daha fazlasını bulacağınızı garanti ediyoruz.
  • *Kasaba ve köylerimiz için yaptığımız KasabaKöy modülümüzü yeniden kodluyoruz. Yayında olmayan bir diğer servisimiz Harita ile entegre bir şekilde yakında yayında olacak. Bu konu hakkında bir kaç ipucu da vermeden geçmeyeyim. Yeni kasabaKöy bölümünde kasaba ve köylerle ilgili sayfada Google Maps'ten kasaba veya köyün yeri sayfaya otomatik olarak gelecek. İster harita görünümünde, ister uydu görünümünde görülebilecek.(Tek tek koordinatları bulunacağından bu servisin eklenmesi süreci biraz uzun sürebilir.)
  • *Sitemiz açıldığından bu yana radyo yayını yapılması konusunda istekler oldu. Bazı teknik altyapı sebeplerinden dolayı hep erteliyorduk. Bu konuda da bazı çalışmalarımız var.
Teknik olarak çalışmalarımız bunlar. Ayrıca kardeş sitemiz bozkir.org içinde bazı çalışmlarımız olacak.
Sizlere düşense mesaj ve yorumlarınızla sitemizi desteklemek.
Saygılarımla...
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2007 - 00:25 »

sağolasın bizler için çok emek sarfediyorsun
allah  gözlerine nur işine kolaylık versin navruz

tebrikler

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2007 - 00:56 »

Navruzun da dediği gibi yeniye alışmak zor olacaktır bazılarımız için ama eskisinde daha fazla kalmamız iyi olmayacaktı zaman zaman bizde sorunlar yaşıyorduk.

Yeni sitemiz hakkında gelen bazı yorumlarda gerçekten güldüm artniyetli yazıldığı çok belliydi. Kimse üstüne alınmasın nasılsa anlayan anlayacaktır  Wink

Yeni değişikliklerimizle daha güzel bir Bozkir.net ile karşınızda olacaz inş.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2007 - 09:36 »

Bi bu eksik Smiley maşallah size...
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2007 - 09:46 »

Gerçekten Alışmak ßiraz Zor olacak ama gerçekten bütün sorunlar halledildikten sonra çok güzel bir site olacagına inanıyorum çalısmalarınız için teşekkür ederim...

Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...

Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2007 - 09:58 »

benced iğerine nazaran daha iyi olmuş.elfida iyi düşünmüşsün nazar boncuğunu aslında onu anasayfada kenara üste bi yere koymak gerek
oktaydemirtas
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2007 - 12:32 »

Yeni sitede ''messenger''de var daha kullanmadım ama,çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum tekrar tebrikler.

Ağladım her yerde hep ah eyledim,Gördüğüm her kul için dostum dedim.Herkesin zannında dost oldum ama,Kimse talip olmadı esrarıma.
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2007 - 13:09 »

Eleştirilerimiz kesinlikle daha güzele erişkmek içindir bu konuda diğerleri ile karıştırmayınız ilginize çok teşekkür ederim

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
aliulvi
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2007 - 15:55 »

Mustafa NAVRUZ'la birlikte çıktığımız kutlu yolumuz üzerinde bulunan 10 Aralık 2007 adlı durakta 2.214 üye hemşehrimiz ve gönüldaşımız ile birlikte ebediyet durağına doğru giden BOZKIRNET'e ve BOZKIRLILARA maşaallah diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hepinize gönül dolusu teşekkürler. Sağlıkla kalınız Bozkırnet ile kalınız.     
Ali Ulvi ÜLKER
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2007 - 15:57 »

hocam başarılar diliyorum bana düşen bir vazife olursa hazırım

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
aliulvi
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2007 - 16:26 »

Allah razı olsun kardeşim Muammer Tunahan.
suarar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 11 Eylül 2008 - 23:36 »

Bozkır ilçemize böyle bir web sitesi yaptığınız için sizlere çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Faruk ÜNVER

faruk ünver
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: