hsn aktuna
Yeni Başlayan
Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz.
|
 |
« Yanıtla #45 : 04 Temmuz 2008 - 12:22 » |
|
Rabbim bilinmezliklerimde bilinenim ol...
Şüphelerimde eminliğim, Nefsimle mücadelemde kazancım ol... Çıkmazlarımda yol açanım ... Bu sesler nedir, hangisi sendendir diye sorgulamalarımda sesime ses ol... Her an Sana muhtacım Bu yazıyı yazmak için, Bu duayı söyleyebilmek için, düşünebilmek, konuşabilmek, isteyebilmek için Sana, hep Sana muhtacım Rabbim her an Sana muhtacım, N'olur Rabbim yanımda ol... Bilinenim.. Eminliğim... Kazancım ol... Çaresizliklerime çare ... Sesime ses ve aramalarıma bulma ol... Ya kaldır aradan perdeleri Seni görebileyim Ya da kaldırdığım perdenin ardında Seni göreyim Rabbim n'olur ... n'olur Rabbim seçimlerimde irademi benden al ve içime SEN dol... Allahım,o kadar aciz ve çaresizim ki,eğer,eğer beni bir an yalnız bırakırsan....ben yenilenlerden olurum... Rabbim! bırakma beni,bırakma ........ Ey Fettah ,isminin tecellisi ile bana.... sana gelecek kapıları aç.......ve içeri girmeme izin lutfeyle...
dualara binlerce kez amin amin amin....
HAYIRLI CUMALAR
AMİN,AMİN,AMİN Hayırlı Cumalar.
|
|
|
|
Her ama'yı kör sanma göze nur gönülden gelir,en büyük körlük nankörlüktür.
|
|
|
mehmet_86
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #46 : 04 Temmuz 2008 - 13:16 » |
|
cumanız mübarek olsun...
|
|
|
|
|
|
|
serseri42
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #47 : 04 Temmuz 2008 - 13:22 » |
|
hayırlı cumalar..allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
|
|
|
|
ναтαηıм ιçιη кαη ∂öкмєм gєяєкιяѕє ∂üηуαηıη şαн ∂αмαяıηı кєѕєяιм...'
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #48 : 04 Temmuz 2008 - 13:25 » |
|
Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.
1. Göklerde ne var, yerde ne varsa Allah'ı tesbih eder. Herşeyin mülkü Onundur; her türlü övgü Ona mahsustur O herşeye hakkıyla kadirdir.
2. Sizi yaratan Odur .Böyle iken kiminiz kafir olur,kiminiz müm'in. Allah ise yaptıklarınızı hakkıyla görendir.
3. O gökleri ve yeri hak ve hikmetle yarattı,size şekil verip suretinizi güzülleştirdi. Dönüşde ancak Onadır.
Teğabün suresi 1-2-3- ayet
Cumanız mubarek kazancınız daim olsun nice cumalara sağlık ve afiyetle
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #49 : 10 Temmuz 2008 - 22:07 » |
|
Rahman,Rahim,Gaffar olan Sen Kapında bıkmadan,ümitle bekleyen Ben Tüm dertlere,acılara dermansın Sen Dertliyim,derman dilenenim Ben En âli ,en aziz,canansın Sen Varlığı sana muhtaç canım Ben Ezelin ,ebedin sultanısın Sen Kulun ,kölen olmaya talibim Ben Nur kaynağı;nur üstüne nursun Sen Nurunda yanmaya koşan pervaneyim Ben
BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN CUMASINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞ
|
|
|
|
SEHADET sonum, FIRDEVS yurdum, KEVSER hayat suyum, PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum, CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun, YA RAB... AMIN!!!
|
|
|
kazakhaci
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #50 : 10 Temmuz 2008 - 22:48 » |
|
Bende tüm site üyelerinin cumalarını tebrik eder insanlık için hayırlara vesile olması Rabbimizden dilerim
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #51 : 11 Temmuz 2008 - 07:07 » |
|
CumanIz Mübarek olsun...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #52 : 11 Temmuz 2008 - 08:47 » |
|
Cumamız mübarek ve bereketli olsun...
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
murat-t
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #53 : 11 Temmuz 2008 - 09:15 » |
|
cumanız mübarek olsun........
|
|
|
|
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #54 : 11 Temmuz 2008 - 13:10 » |
|
Asr süresi
Mekke'de nazil olmuştur. 3 ayettir Zaman, asır, Asr-ı Saadet ve ikindi vakti manalarına gelen asra yemin ederek başladığı için bu ismi almıştır
Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla
1. Yemin olsun asra. 2. İnsan muhakkak hüsrandadır. 3. Ancak iman eden, güzel işler yapan ve birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna. camanız hayırlı olsun
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #55 : 17 Temmuz 2008 - 19:06 » |
|
YASİN SURESİ
Mekke, de nazil olmuştur. 83 ayettir. kuran,ın dört büyük esasını içinde toplayan ve bilhassa tevhit ve haşır delillerine ağırlık pek faziletli bir suredir.
Bu sure ile ilgili olarak Peygamber Efendimizden rivayet edilen hadis-i şeriflerinden bazıları şöyledir. Her şeyin bir kalbi vardır; Kur'anı'n kalbide Yasin'dir Kim Allah rızası için Yasin Suresini okursa Allah onun günahlarını bağışlar ve Kur'an-ı Yasinsiz olarak 22 defa okumuş gibi sevap verir.
Ölüm meleği geldiği sırada hangi müslümanın yanında Yasin okunursa , her harfiyle beraber on melek iner, önünde saf tutar ,onun için dua eder ve bağışlanmasını diler, yıkanırken hazır bulnur ve cenazesini takip ederek namazını kılar ve defninde bulunurlar
Bizlerinde dua eden, saf tutan, namazımızı kılan, definde bulunan, meleklerin olması dileğiyle, nice cumalara cumanız mubarek olsun
|
|
|
|
Mevlana
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #56 : 17 Temmuz 2008 - 21:17 » |
|
RABBİM sana şükürler olsun beni müslüman bir aileden dünyaya getirdigin için.Her ne kadar ibadette kusurları olsada sen onları affeyle.ve RABBİM sana şükürler olsun ki beni sağlıklı ve güzel bir beden ve çehre ile yaratmışşın bunun için sana her aynaya bakışımda şükretmeye çalışıyorum,eskiden bilmiyordum affet beni.RABBİM şükürler olsun sana beni kutsal mekanlarına gitmekle şereflendirdin.Ruhum kabende kaldı,dayanamıyorum...beni ruhumun yanına götür,bedenimi buralardan kurtar.Nasıl olur bilmiyorum, ben acizim, sen herseye kadir olan RABBİMSİN SENden bunu diliyorum ,boynum bükük....RABBİM SENİN MESCİDİN DE ibadetin lezzeti çok başka imiş, ben çok geç kalmışım bunu tatmak için.Tattırdıgın bu lezzet için sana şükürler olsun RABBİM
|
|
|
|
SEHADET sonum, FIRDEVS yurdum, KEVSER hayat suyum, PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum, CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun, YA RAB... AMIN!!!
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #57 : 18 Temmuz 2008 - 08:53 » |
|
Cumanız Mübarek dualarınız kabul olsun.
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
murat-t
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #58 : 18 Temmuz 2008 - 10:04 » |
|
hayırlı cumalar.....
|