bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 13 Nisan 2025 - 17:46 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Vista kurulu laptop istemeyenler için  (Okunma Sayısı 5352 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« : 11 Aralık 2007 - 21:55 »

Piyasadaki tüm dizüstü bilgisayarların Vista kurulu olarak gelmesinden şikayetçiyseniz Toshiba'nın T31'ine bir göz atın.

Günümüzde piyasadaki bütün dizüstü bilgisayarlar Vista işletim sistemi kurulu olarak yer alıyor. Vista'ya alışamayan veya sevmeyenler ise çaresiz Vista'ya mahkum oluyor. Siz de kendinizi bu gruba dahil ediyorsanız o halde Toshiba'nın T31 model dizüstü bilgisayarına bir göz atmanızda fayda var. Toshiba T31, beraberinde hem Vista hem XP recovery CD/DVD'si ile birlikte geliyor ve kullanıcı, bu iki işletim sisteminden birini seçebiliyor.

Eğer dizüstü bilgisayar almayı düşünüyor ve Vista kullanmamak için downgrade yolları arayanlardan olmak istemiyorsanız 2 GHz Intel Core 2 Duo işlemcili, GM965 Express yonga setli 15" ekranlı bu dizüstü bilgisayarını seçenekleriniz arasında en üstlerde bulundurmanızda fayda var

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2007 - 23:56 »

Yani boşu boşuna hem XP hem vista için lisans parası ödemiş oluyoruz. En iyisi Linux işletim sistemi veren bi laptop almak bence Wink
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2007 - 17:29 »

Yani boşu boşuna hem XP hem vista için lisans parası ödemiş oluyoruz. En iyisi Linux işletim sistemi veren bi laptop almak bence Wink

benim de aklıma geldi bu durum. En çok Bill Gates'e yarayan bir durum  Cheesy

Microsoft yakında bütün pc üreticilerini bu çift işletim sistemi konusunda destekler böyle giderse  Grin

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: