bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 06 Mayıs 2025 - 17:28 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Sermayem Umudum Olsa....  (Okunma Sayısı 1733 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 10 Ağustos 2008 - 20:37 »

--------------------------------------------------------------------------------

Gülün kalbidir Senin yüreğin. Gülün kendisidir her dem açılan.
Gül kokar Senin nefesin. Sesin f?s?lt?s?, sözün gülün ruhudur.
Gül ya??dır Senin terin. Gül Toprağıdır Senin yerin, Ey Gül!..
?çimde tarifi imkansız duygular var

Gönlümün Sultanı, Gül Yüzlü Sevgilinin hatırına dökmek istiyorum içimi. Dert ortaşım kelimeler, en tatlı sığına??m benim

Alem uykudayken, uyanıkken yıldızlar, daha bir başka i?liyor hayallerim. Utangaç hasretlere kundaklanan Yüreğimi yepyeni umutlarla açıyorum. Gök y?rt?lır gibi y?rt?lsın istiyorum Yüreğim. Parça parça olsun, her parçasında hasretlerim duyulsun.

düşlerim, Sevgilinin hayaline de?iyor

Kâinatın Efendisinin as?rlara meydan okuyan görüntüsünde en tatlı tesellilerimi arıyorum. Yalnızlıklarımı, Onun ruhuma i?leyen bakışlarında dindirmek istiyorum.

Geceye yakışan sessiz direnişlerim var. Vuslat kokan direnişler yazıyorum inad?na.

Dışarıdan, akşamdan beri hiç dinmeyen yağmurun sesi geliyor. Pencerelerin camlarında yeni bir yağmur musikisi yazılıyor. Sevgiliye dair ümitlerim artıyor. Her bir yağmur damlasının sesinde vuslata çağ?ran na?meler duyuyorum.

Yağmur toprağa vuslat için inerken. Kainatın Efendisine vuslat? düğünüyorum. Medineli kadınların, çocukların bekledikleri gibi beklemek istiyorum Alemin Efendisini. Ben de bir beste yapmalıyım hicranla büyüyen Yüreğimde. Dolunaylı bir gecede bir yeni Taleal-Bedru okumalıyım. Y?llanmış hasretlerle tütsülenmiş şiirler okumalıyım, dolunayla aydınlanan Yüreğimle birlikte.

yıllar var ki, rüyalarım bir yalanc? ?afak edasıyla beni teselli etti. Güle adamayı istediğim Yüreğime nicedir misafir olmadı Gül Yüzlü Sevgili.

Demek ki, bir şeyler eksik kalmış benliğimde. A?k nak??ını i?leyememişim yapra?ının üstüne, Yüreğimin üstüne. Oysa lâl kesilen bülbüller bile kan verirken, can vermiş olur tomurcu?una . Ya ben?..

Ya Resulullah (S.A.V.) ! Senin Gül Cemalindir, vuslat şiirlerinin kafiyesi.. Varlı??ndır gönül ateşini söndürecek olan iksir..

Bu yalvarşıları, kalbimin sesi say.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

Bi-Çaredir ümmetlerin isyanına bakma.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

En tatlı dualarla süslenmiş şiirler, Yüreğime serinlikler bah?ediyor.

keşke ben de Peygamberimin sevgisiyle yanan bir gönle sahip olsaydım da, onu yollasaydım bir zarf içinde, gecenin en mahrem saatlerinde.

keşke

Bari gönlümün yanıklığı yoksa da, yollayabileceğim bir mektubum olsa H?çkırıklarımla beslediğim şiirler gibi olsa mektuplarım& Her okunan gönülde yeniden yazılsa.. Ve h?çkırıklar duâya dönüşse.. Semada buluşsa duâla?an h?çkırıklar

Gül kokulu sayfalara, kızıllığına bürünmüş bir ?afak vaktinde, güle adanmış Yüreğimi kanatırcasına döksem içimi

Umuda sarınsam sonra..

Sermayem umudum olsa!! 

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: