bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 05 Mayıs 2025 - 02:24 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: forum  (Okunma Sayısı 9716 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yec
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Eylül 2005 - 18:21 »

slm herkese.Ya ben foruma sık sık giren birisiyim ve forumun çok aktif bi forum olmamasından şikayetçiyim açıkcası.Oldukça fazla bi üye sayısının olmasına  rağmen foruma rağbet gösteren belli başlı kişiler.Sitenin amacı ile orantılı başlık açtım herkes kendini tanıtsın kaynaşalım diye ama sadece 9 kişi yazdı bu kadar üyeden sizce de az bi rakam değil mi bu.Bu konu hakkındaki önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.Artık Bozkır'ın sıcakkanlı insanına yakışan daha aktif bir forum görmek istiyorum...
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2005 - 14:27 »

bu konudan bende çok şikayetçiyim yec.

hatta spora olan düşkünlüğümüzü bildiğim içi konyaspor başlığı açtım ama yine kimsenin yazdığı yok.

yine 5-10 üye birbirimize yazar dururuz.

yalnız site izlenimi 30.000 geçti fakat üye sayısı çok az.bunun üzerindede düşünmek lazım.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2005 - 15:15 »

haklısınız arkadaşlar foruma olan ilgi son günlerde oldukça azaldı hatta kalmadı bile denebilir bunun nedeni ne bende bilmiyorum. foruma yazı yazanları şu an aklımdan sayabilirim 200 üyeli sitede.inşallah yakında düzelir. bize düşen yeni aktif güncel konularda topic açmaktır. :?

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
ynt
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2005 - 10:45 »

Artık daha fazla forum açarız inşaalaah. Benim bazı düşüncelerim var bu konuda inşaallah gerçekleştirebiliriz...

Yeni konular ve yeni görüşlerle tekrar buluşmak dileğiyle...

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2005 - 15:12 »

forum konularımız nedense çok aşırı derecede değişti farkındamısınız arkadaşlar.

bunu eleştiri olarak algılamayın ama çok fazla gereksiz konu başlığı açılmakta.ilk bakışta site açısından iyi gibi görünsede aslında katılımı giderek azaltmaktadır.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2005 - 11:20 »

Evet şikayetini anlıyorum kardeş. Bundan sonra forumları anasayfadan takip edemiyoruz. Neyse forum linkine tıkayarak halledeceğiz galiba bu işi.

M.Akif
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2006 - 13:01 »

Bence de konular çok dağınık ve siteye yazan kişiler çok sınırlı çoğu kişi forum nedri onu bile bilmiyor.Bu şikayetimi daha doğrusu sıkıntımı belirttim çünkü kimse kolumdan tutup zorla getirmedi siteye.Mesela yazışmalarla ilgili çok konu var ve bunları yönetim ya da kamu ile ilgili bir başlık altında toplarsanız iyi olur.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2006 - 13:05 »

Alıntı sahibi: "yec"
slm herkese.Ya ben foruma sık sık giren birisiyim ve forumun çok aktif bi forum olmamasından şikayetçiyim açıkcası.Oldukça fazla bi üye sayısının olmasına  rağmen foruma rağbet gösteren belli başlı kişiler.Sitenin amacı ile orantılı başlık açtım herkes kendini tanıtsın kaynaşalım diye ama sadece 9 kişi yazdı bu kadar üyeden sizce de az bi rakam değil mi bu.Bu konu hakkındaki önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.Artık Bozkır'ın sıcakkanlı insanına yakışan daha aktif bir forum görmek istiyorum...

yec kardeşim sana katılıyorum zaten az önceki mesajda da birkaç bişey karaladım.Gereksiz konular bence de fazla.Bu yüzden ki o bölümler bomboş duruyor.Ben de öksüz kalmasınlar( Smiley ) diye biraz yazdım.Forumlara yazmayı seven biriyim.Eğlenceli konular olursa yazma oranı artacaktır.Admin lerin gerekenleri yapması gerekir ve kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacaklarına inanıyorum.Başarılar  :idea:
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2006 - 13:09 »

ne kadar deiğişik ilginç konu açılırsa açılsın bozkırli hemşerilerim forumlara yazmıyor bu gidişlede yazmayacak.daha değişik çözümler lazım.misal site üyeliğinin belli bir süre sonra iptali gibi.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 20 Temmuz 2006 - 14:23 »

Bence bu üye kaybından başka bir işe yaramaz.Üyelere e-mail ya da özel mesajlar gönderip forumlara yazmaları için teşvik etmeyle işe başlanabilir.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2006 - 14:37 »

bu konuda takdir site yöneticilerine ait.uygun bi çare bulacaklardır.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2006 - 14:42 »

Buna eminiz
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2006 - 20:17 »

İnşaallah forumla ilgili çok güzel düşüncelerim var, umarım yakın zamanda faaliyete başlarım. (Foruma katılımın artması doğrultusunda) biraz ipucu olsun diye söyledim.

M.Akif
gorkem_Santos
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2006 - 21:30 »

arkadaslar bende siteye yeni takılmamaya baslayanlardanim fakat maalesef sizlerel ayni seyden muzdaripim forumda sohbet ortamimizin oldugunma inanmıyorum teklıf ettigmi gibi online chat serveri kurarsak cok daha farklı seyler kaynasmalar olabilecegine inanıyorum en azindan biz bozkırlılarin beraber sohbet edebilecegi her an her sanıye gorusebilecegi bi durum olur bu arada ben bozkır merkezden santos
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2006 - 21:48 »

Süleyman Demirel diyor ya:"Petrol varıdı da biz mi içtik"  Cheesy
Ben de diyorum ki:" Sohbet ortamı vardı da biz mi katılmadık."  Cheesy
Siteye üye olalı bir hafta olmadı ve 2 günde 60 mesaj yazdım ama maaalesef cevap ya da karşılık gelmiyor(birkaç kişi hariç).Ara sıra kontrol ediyorum bişey var mı diye bugün biraz değişmiş durum.
Bu kadar üyeli bir site için çok acı durum bence  8O
Hareketlilik lâzım kardeşim,canlanın biraz  Smiley
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: