osmanyilmaz
|
 |
« : 17 Ocak 2007 - 22:47 » |
|
aşk konusunda ne biliyorsunuz kime niye nasıl aşk ALLAHA ,maddeye manaya paraya dağlara taşlara atlara blgsyara ,aşkın her çeşidi yani veysel karaninin aşkı turgut özalın aşkı kaportacı hasanın aşkı kısa deyimler,5 satırı geçmeyen yorumlar ,sillesini yiyenler. kısaca (aşkın muhabbetini yapalım biraz) buna siteninde ihtiyacı var galiba bu tek hece gönülleri açıyor açsın bakalım. saptırmadan cozutmadan gönülden nasıl gelirse harbiden evet alttaki hadi biraz kafa yor bakalım aşk deyince aklına neler geldi..paylaşalım
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2007 - 23:08 » |
|
 isimlerin yarısı gözükmemiş ama aşktan bi haber 12 üye.. hala çıt yok
|
|
|
|
|
|
|
mehmetbasaran
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2007 - 09:16 » |
|
benim aklıma görev aşkı geldi görevini aşkla severek yapan insanlar aşk olmadımı böyle oluyor memleket maalesef
|
|
|
|
|
|
|
osmuys
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2007 - 10:10 » |
|
BİR DE BEŞERİ AŞK VARDIR.....
Aşk iki kişiliktir
Değişir rüzgarın yönü Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir.
Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir.
Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar; Boşanır keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir.
Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş, gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir.
Ataol Behramoğlu"ndan alınmıştır..
|
|
|
|
|
|
|
mehmetbasaran
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2007 - 11:32 » |
|
Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. etkilendim çok güzelmiş şiir
|
|
|
|
|
|
|
doganbey
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2007 - 12:40 » |
|
tek hece AŞK deyince benim aklıma bedirhan gökçenin şiiri geliyor Var mı beni içinizde tanıyan Yaşanmadan çözülmeyen sır benim ....diye devam ediyo bi ara tamamını yazarım (tamamını hatırlayamadım daaaa şimdi yanlış yazmayalımmm)
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2007 - 13:32 » |
|
Seni seviyorum çünkü; her günüm seninle doğuyor,seninle sürüyor gecem ise seninle son buluyor. seni seviyorum çünkü kilometrelerce uzakta olsan bile, buluşma gününü özlemle beklemek hoşuma gidiyor. seni seviyorum çünkü yanımda olmasan bile, yüreğinin benimle olduğunu biliyor her an yanında olduğumu biliyorsun. seni seviyorum çünkü bu mesafelere ragmen yaşanmamışı yaşatabiliyorsun, duygularımda var olabiliyorsun. seni seviyorum çünkü sesinle dünyama bir anda girip, sürprizlerinle beni kendine tekrar tekrar aşık edebiliyorsun. seni seviyorum çünkü yüreğimin tam ortasında varolabiliyorsun. beni hayallere götürebiliyor, umutlarımı geleceğimi düşündürebiliyorsun. şiir yazdırıp,şarkılarda hissettirebiliyorsun kendini. seni seviyorum çünkü ikimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun, mutluluğun,aşkın varlığına inandırabiliyorsun. engellerin aşılacağını, mücadelenin hırsını birlikteliğin tek yürek olmanın ve güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun. seni seviyorum çünkü sen hayatıma vazgeçilmez bir anlam katıyorsun. seni seviyorum çünkü sen benimle bende yaşıyor, ben seninle sende varoluyorum.
Aşk bunları söyleyebilmektir
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2007 - 15:59 » |
|
ezberlemeye çalışayım bakalım
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2007 - 16:02 » |
|
 söylemekten kastım bu gibi duyguları hissetmek di osman abi,,, yine çektin bi tarafa,,ama istersen bi dene tabi hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2007 - 16:11 » |
|
kendi konumu bile saptırır olmuşum ne yapalım sitedeki yalnızlıktan işte. gerçek aşık varmıki acaba şu an. sevdiği bir şeyi sevdiğine verecek kadar bile olsa ha varmı çıksın ortaya
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2007 - 16:23 » |
|
vardır tabikide,ölçütü kişiye göre değişir,yani ölçülemez gibime geliyor,Bir kişinin vazgeçilmezi , başka biri için pul kadar değeri olmayabilir.
|
|
|
|
|
|
|
osmuys
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2007 - 22:49 » |
|
aşk; bozkır ayazında terlemektir...
|
|
|
|
|
|
|
osmuys
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2007 - 22:50 » |
|
ha bır de......
aşk; denize atlarken havada üç kere tömbellek aşmaktır
|
|
|
|
|
|
|
osmuys
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2007 - 22:52 » |
|
aşk; hiçbişey almasan bile bohçacıyı çevirip sattıklarına bakmaktır.....
bu da annemın askı...saygı duyarım...
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2007 - 23:04 » |