mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #105 : 05 Kasım 2007 - 14:12 » |
|
Yarattığı varlıkların kötülüklerinden ALLAH IN Koruyucu olan hükümlerine sığınırım.
|
|
|
|
Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay M. Sayın
Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie
İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
|
|
|
osman_sel
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #106 : 05 Kasım 2007 - 14:13 » |
|
Yarattığı varlıkların kötülüklerinden ALLAH IN Koruyucu olan hükümlerine sığınırım. AMİN
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #107 : 05 Kasım 2007 - 14:23 » |
|
Yarattığı varlıkların kötülüklerinden ALLAH IN Koruyucu olan hükümlerine sığınırım. AMİN Amin Amin....
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #108 : 05 Kasım 2007 - 17:34 » |
|
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
efza
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #109 : 05 Kasım 2007 - 17:42 » |
|
allahümme ya mugallibel gulub sebbit gulubena ala dinil islam ey kalpleri halden hale çeviren allahım, benim kalbimi islam dini üzerine sabit kıl.
hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym. allahdan başka ilah yoktur.ona tevekkül ettim.o arşı aziymin rabbidir.
estağfirullah el azim ve etübü ileyhi sübhaneh bütün günahlarımdan yüce ve kusursuz olan rabbe tevbe ederim.
rabbena la tuziğ gulubena ba'de iz hedeytana. ey rabbimiz bizi hidayete erdirdikten sonra ayaklarımızı kaydırma
|
|
|
|
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #110 : 05 Kasım 2007 - 19:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #111 : 05 Kasım 2007 - 23:46 » |
|
Ey güzelliği izhar edip gösteren, yarattığı her şeye mahsus güzellik vererek güzelliği esas alan, Ey çirkinliği gizleyip örten, güzel görünmeyeni güzellikle perdeleyen, Ey günahkârlara fırsat tanıyan, suçüstü muaheze etmeyen, Ey utanç veren günah ve ayıplar üzerindeki perdeyi yırtmayan, Ey affı bol, bağışlaması sınırsız olan, Ey suçluları bağışlamasında güzellik ve hikmet bulunan, en iyi şekilde affeden, Ey mağfireti geniş olan, küçük büyük her günahı ihata edip meşietiyle bağışlayan, Ey rahmet elini açıp uzatan, daim ve bol rahmet eden, Ey bütün sesli ve sessiz yalvarış ve yakarışları işiten, sahip çıkan, cevap veren, Ey bütün şikâyetlerin son mercii, dertlilerin tek halâskârı, Sen aczden ve şerikten, kusurdan münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki, bize imdad etsin. El aman el aman! Bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar.
âmin
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #112 : 06 Kasım 2007 - 15:04 » |
|
Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin
Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsunBana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun
Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim
Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsin Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed (s.a.v.) sevilsin
Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki;
"Bak ya Muhammed (s.a.v.) bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #113 : 07 Kasım 2007 - 15:21 » |
|
Gökler in Rabbi Yerin Rabbi Bütün Alemlerin Rabbi
Rabbimiz Allaha a Hamd olsun Ya Rabbi bizlerden affını
mağfiretini kesme Dünyada ve Ahirette velimiz vekilimiz
sensin bizleri cehennem azabından koru şeytanın
şerrinden münafıkların şerrinden sana sığındık
Ya Rabbi bizlere hoşnut olabileceğin salih amelleri
yapabilmemizi Nasip et
Bizleri Salih kularının arasına kat Amin
|
|
|
|
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #114 : 07 Kasım 2007 - 19:08 » |
|
[align=center]Ey yüce Rabiim , Ey beni ve bütün Insanlari güzl suretlendiren ... Ey ben kendimi yanliz hissettigimde yanliz olmadigimi bana hatirlatan , Ey dertli oldugum anda beni dertlerimle yanliz birakmayan , Ey her duami duyan , Ey merhametlilerin en merhametlisi yüce Allahim , Ben senin günahkar ,fakir ve aciz bir kulunum .. bilmem ne olacak sonum ... Su günahlarima aglar dururum .. Sonra senin o merhametin aklima gelir tevbe istigfar ederim ... Sen ki bize 5 vakit namaz karsiligi cenneti lutf eensin , Senki Cöldeki kumtaneleri kadar dahi olsa tüm günahlari af edersin , Senki bizi nimetlerinle ödüllendirensin , Senki bize ISLAMi nasib edensin ... Ey bizi cok seven , merhametlilerin en merhametlisi olan Allahim Seni cok ama cok seviyoruz .........[/align][/color]
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #115 : 07 Kasım 2007 - 21:27 » |
|
EY ALLAH’IM! Kalbime ferahlık, bedenime kuvvet, aklıma zihin açıklığı ihsan eyle! Zihnimi ; boş işlerden, boş emellerden, boş düşünce ve zikirlerden uzak eyle. Zikrim, senden yana olsun! Emelim, sana en layık olabilme arzusu olsun! İşim, sana olan muhabbetim olsun! Muhabbeti boş, zikri boş , işi sarpasaran insanlardan eyleme beni! Böyle insanlardan da uzak eyle, ne olur ALLAH’IM! ( AMİN )
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #116 : 07 Kasım 2007 - 22:58 » |
|
Gözümüzden gözyaşını, gönlümüzden selamını, dilimizden birbirimize ettiğimiz duayı alma Ya Rabbi.Hiçbir zaman bizi birbirimizle imtihan etme.Aramızda uhuvvet ve muhabbeti arttır.Kalbimizi su-i zandan , ağzımızı gıybetten, nazarımızı tenkitten arındır.Canımızı birer “uyum kahramanı” olarak al.Bizi sahabe kardeşliği gibi bir kardeşlikle şereflendir.Birlikten beraberlikten doğacak rahmet ve feyzinden mahrum kalmaktan Sana sığınırız.Bizleri cennetin en yüksek tepesinde dostlarımızla ve Sen’in has dostlarınla beraber, Habib’inin (s.a.s)yanında haşr eyle(AMİN)…”
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #117 : 09 Kasım 2007 - 13:26 » |
|
Allahım şeytan ve nefsimizle mücadele ediyoruz bide ahir zamanı yaşadığımız şu dönemde çevremizle mücadele ediyoruz..
yardımcımız ol yarabbi..
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #118 : 10 Kasım 2007 - 00:50 » |
|
Ey, her zaman güzellikler izhar edip çirkinlikleri örten ve en çirkin görünen şeyleri dahi izafi güzelliklerle bezeyen Güzeller Güzeli!
Gönüllerimizi güzellik duygularıyla mamur kıl ve bize her zaman güzel kalmanın yollarını göster!
Amin...
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #119 : 11 Kasım 2007 - 00:26 » |
|
Ya Rahim! Öylesine rahimsin ki kulagini sözüme muhatap eylersin Aklima vahyinle tenezzül edersin Öylesine Rahimsin ki istendiginde zaten verirsin Istenmediginde de lütfedersin Öylesine Rahimsin ki hak edene hepten verirsin Hak etmeyene bile çok bahsedersin Öyle Rahimsin ki dünyayi bu kadar güzel eylersin Ahireti ondan daha güzel eylersin Ya Rabbi! Korkudan emin eyle beni Yüzünden azad eyle kalbimi Atesten uzak eyle beni Hicrana düsürme kalbimi
Ya Vehhab! Yokluga sirf yok oldugu için varlik bahsedersin Nankörlerin bile rizkini kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin Varligin senin lütfundur senin ihsanindir Aciz varligima lütfunu ihsanini daim eyle
Ya Rezzak! Hazinende yok yoktur ol dersin her sey olur Yarattigin her canlinin rizki senin katinda saklidir Vahyin mümin kalplerin selin akillarin rizkidir Ya Rabbi! Sana muhtaç olmak en büyük zenginligimdir Senin fakirin eyle beni Senin verdiginle doymak en büyük lezzetimdir Sofranda agirla benine
|
|
|
|
|
|
|
|