bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 02 Mayıs 2025 - 06:02 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Tebrikler Konya Fenerbahçeliler Derneği`ne  (Okunma Sayısı 5845 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karalar
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13 Mart 2008 - 23:10 »

Tebrikler Konya Fenerbahçeliler Derneği`ne
Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı bir köyde bulunan okulda görev yapan öğretmenin, eğitim ve öğretimle ilgili ihtiyaçlar konusunda kulübümüzeyazdığı yazıya olumlu yanıt geldi. Bozkır’a bağlı Sazlı köyünde bulunan 2 sınıflı küçük bir okulda görev yapan öğretmen Abdullah Akgül, imkanların son derece kısıtlı olduğu okulda eğitim ve öğretimin daha verimli yapılabilmesini sağlamak amacıyla kulübümüze bir mektup yazarak yardım istedi.

Bu mektubun kendilerine ulaşması üzerine yönetimimiz, okulla ilgili gereken desteğin verilmesi için Konya Fenerbahçeliler Derneği’ni görevlendirdi. Dernek Başkanı Bülent Kaşdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenin özellikle istediği dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı ve bir perde ile 155 CD ve 40 kitaptan oluşan eğitim setini alarak Konya’ya 122 kilometre uzaklıktaki köye gitti.

Beraberinde getirdikleri eğitim öğretim malzemelerini öğretmene teslim eden Kaşdoğan, okulda ve öğretmenin kaldığı lojmanda incelemelerde bulundu. Kaşdoğan, gelir seviyesi oldukça düşük olan Sazlı köyündeki öğrencilerin gerçekten çok zor şartlar altında eğitim-öğretim gördüğünü söyledi.

Fenerbahçe’nin sosyal sorumluluk projeleri gereği okula destekte bulunduklarını dile getiren Kaşdoğan, "Okulun daha birçok ihtiyacı var. Öncelikle çok bakımsız durumda olan öğretmen lojmanının eksiklerini gidereceğiz. Lojman ve okul soba ile ısıtılıyor. Kışın çok sert geçtiği bu bölgede hem okulun hem de lojmanın kalorifer tesisatını 18 bin YTL’lik bir harcamayla biz yaptıracağız. Okulda öğrencilerin sobayla ısınmaları çok zor" dedi.

Bozkır Kaymakamı Hüseyin Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Candan, desteklerinden dolayı Kaşdoğan’a ve Fenerbahçe Kulübü’ne teşekkür etti.
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 13 Mart 2008 - 23:28 »

sazlı köyü benim köyüm gurur verici bişey sağolsun abdullah bey düşünceliymiş.fenerbahçeli olarak fenerbahçe kulübünüde  kutlarım bu yardımı o çoçuklarımızdan  esirgemediği için.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2008 - 23:38 »

Fener mener dinlemem, hizmetse tebrik ederim. Öğretmeni de ayrıca tebrik ederim.

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2008 - 22:22 »

Haberi yaparken kaç kere helal olsun dediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir davranış beklemiyordum açıkcası gerçekten helal olsun  Smiley

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
ali_cicek
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 15 Mart 2008 - 10:53 »

kimin takımı yaww... gurur duyuyorum takımımla yaşa fenerbahçem..... Grin Grin Grin

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvan Senden Daha Medeni
***Yoksa Sana Olan Yakınlığımı ve Sana Gücümün Yettiğini İnkar Mı Ettin? (hadisi şerif)***
kelebek
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2008 - 15:08 »

fenerbahçeli değilim ama çok güzel bi davranış tebrik etmek lazım... Smiley
cereyanci
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2008 - 20:18 »

tam bır buyuk klup gıbı hareket etmışler şimdi helal olsun.
canozcan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2008 - 23:41 »

daha öncede yazmıştım bir GS li olarak FB ye köyüm ve dernek adına teşekür ederim,daha sürpriz var ama sonra gelecek bunlar.

slymn
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: