bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 14 Eylül 2024 - 15:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Sitemli Bir Veda  (Okunma Sayısı 5652 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyazyildiz
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 22 Haziran 2009 - 07:31 »

Gurbette Bozkır özlemi çekenlere bir nebze Bozkır hasretini dindirebilmek için emek vererek dağ-taş kır-bayır yağmur--çamur kar -kış dolaşarak çektiğim  ve paylaşıma sunduğum fotoğraflarıma ve bana yapılan saygısızlık hat safaya ulaştığı için bundan sonra fotoğraflarımı sadece kendi wep sitemde yayınlayacağım... Oda ortasında dev gibi amblem olan fotoğraflar şeklinde... Bunun bozkir.net ile ne alakası var ? Benim açtığım 3 tane konuyu nezaketen bile sormadan silen site yönetimine olan sitemimdir bu.

Ayrıca  bozkir.com daki BEYAZYILDIZ üyeliği ile yüklenen fotoğraflar bana ait olsada iznim olmadan terbiyesizce çalınarak kullanılıyor. Benim o sitede hiç bir paylaşımda bulunmayacağımı duyururum...

« Son Düzenleme: 22 Haziran 2009 - 11:24 Gönderen: navruz » Kayıtlı

Bozkır Ve Çevresine Ait Fotoğraflar Bulabileceğiniz Bir Site

www.onecek.com
leskog_harme
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2009 - 10:25 »

Açıkçası duruman bu şekle gelmesine gerçekten üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Beyazyıldız ın hakikaten binbir zahmet ve emek sarfederek hazırlamış olduğu fotoğraflara saygısızlık düşünülemez. Bunun yanında bu emeğe hırsızlık gibi kabul edilemez bir durum karşısında beyazyıldız arkadaşımıza hak vermemek elde değil. Bu konu hakkında zaman zaman bende muzdarip olmuşumdur. Site sakinlerininde sessiz kalması beyazyıldız arkadaşımızı biraz daha üzmüş olabilir. Beyazyıldız kardeşimizin başına gelen emek hırsızlığı bizimde başımıza gelebilir, onun için arkadışımızı anlamamız gerekir.

Bu arada beyazyıldız dostum paylaşımlarını bozkır.net de güvenli bir şekilde yapabilirsin, site admininden yöneticileri ve üyelerinin bu konuda yanında olduğunu aklında bulundurmalısın. Paylaşımlarının devamını bekliyoruz…

İmzanız kural dışı !!
isokalite
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2009 - 11:20 »

Leskog_harme bozkır.net bozkır.com aynı sitelerdir. ve telif hakları bozkir.com undur. bozkır.net de kesinlikle böyle bir paylaşım yapamaz. Beyazyıldız o sitelere giremez. ama bozk i r.net e girsin. Misafirinizi ağırlayın

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2009 - 11:24 »

Nereden başlasam bilmiyorum.

Açtığın konulara yorum yazarak veya Teşekkür butonuna tıklayarak minnettarlığımı dile getirdim. Teşekkür etmediğim/edemediğim konular varsa onlar içinde teşekkür ederim.

Aslında bu konuyu ilk açtığın zaman sonunu aşağı yukarı yahmin edebiliyordum(Bu tür pek çok konuda olduğu gibi). Ama belki herkes Forum Kurallarımızı okuyup ona göre hareket ediyordur diyerek müdahale etmedim. Olanlar için yorum yapmadan sonuca geçeceğim. Tahmin ettiğim üzere olayın suçlusu önce bozkir.com tarafından, sonra da sizin tarafınızdan bozkir.net ilan edildi.

Hakaret içeren mesajların artması nedeniyle herkesin iyiliği için konuyu sildim. (3 tane demişsin ama panelde sadece bu konu gözküyor.) Henüz öğrenemeyenler için hatırlatayım. Burada dozunu ayarlayarak eleştiri yapabilirsiniz. Ama haklı da olsanız, haksızda olsanız kimseye hakaret edemezsiniz.

Üzgünüz ama bizimde vaktimiz kısıtlı. Her konu için sahibine konunuzu silebilirmiyiz diye mesaj atıp vakit kaybetmek yerine Bozkırlılar için daha fazla hizmet üretmek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu tür konulardan dolayı küsüp gidenlere kal veya git demeyeceğim artık. bozkir.net'i siz Bozkırlılara hizmet etmek amacıyla kurduk. Ne gidenler gördük ama gördüğünüz üzere hâlâ bizde buradayız, katılımcı üyelerimizde. Gidenlerde olsa, gelenlerde olsa biz Bozkır'a hizmet çizgisinde yürümeye devam edeceğiz. Bu paragraftaki yazdıklarımı da tamamen kendi üzerine alınma. Foruma "Ben küstüm, elveda" diyen bütün üyelerimiz için söylüyorum bunu.

Son olarak;
Ziya Paşa ne güzel söylemiş zamanında. Günümüzde de geçerliliğini yitirmemiş olsa gerek.
Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.
Görünür rütbe-i aklı eserinde.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2009 - 17:50 »

Leskog_harme bozkır.net bozkır.com aynı sitelerdir. ve telif hakları bozkir.com undur. bozkır.net de kesinlikle böyle bir paylaşım yapamaz. Beyazyıldız o sitelere giremez. ama bozk i r.net e girsin. Misafirinizi ağırlayın

Ben bu hemşehrimizin yazdığından hiçbirşey anlamadım açıkçası.Bozkır.net bozkir.com yok bize aittir filan oraya giremez buraya girer.Bu nedemek Huh? Zamanında bozkır.net veya bozkir.com isimlerinizi almış olmak sizlere atıp tutma hakkı vermemektedir.Siteleri sizler kursanızda bu sitelere katılan ve popülerlilik kazandıran biz bozkırlılardır.Özellikle navruzun sürekli söylediği bozkir.net bozkırlılarındır sözü hep hoşuma gitmiştir.

bozkir.net üyeleri  bu tartışmada tartışmada değil aslında emek hırsızlığına karşı duyarsız kalmamış herkes kendi düşünce yapısına göre yorumunu yapmıştır.Burda yapılan yorumlarda sanırım bozkir.com sahiplerini kızdırmış olmaliki bozkir.net i hedef almaya başlamışlardır.Bozkir.com sahiplerine son söylemek istediğim bozkir.net üyeleri ne yapsaydı yani ooo bozkir.com sonuna kadar haklı demeliydi.Güldürmeyin insanları.Demokratikleşemediğimiz başka insanların düşüncelerine saygı gösteremediğimiz yine ortaya çıkmıştır.

Bugün beyazyildiz hemşehrimizin başına gelen yarın tabiki farklı şekildede olsa bizlerinde başına gelecektir.Burda beyazyildiz hemşehrimizin en büyük hatası dereksabasi.net kurucusu yakup kardeşimizin yaptığı gibi fotolara logosunu vurmamasıdır.

beyazyildiz hemşehrimizin site yönetimine sitem etmesinide anlayışla karşılıyorum.Ama beyazyildiz hemşehrimizde şunu unutmamalı navruzunda dediği gibi adminlerde hayatlarına devat etmekte hepsi işini gücünü koşturmakta.Sınırlı sürelerle siteye girebilmekte herşeye tam açıklama bilgi verme takdir edersinizki mümkün olmamaktadır.

Herkesin Sevgi ve Saygıyla kalması dileğiyle...
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2009 - 20:51 »

Gurbette Bozkır özlemi çekenlere bir nebze Bozkır hasretini dindirebilmek için emek vererek dağ-taş kır-bayır yağmur--çamur kar -kış dolaşarak çektiğim  ve paylaşıma sunduğum fotoğraflarıma ve bana yapılan saygısızlık hat safaya ulaştığı için bundan sonra fotoğraflarımı sadece kendi wep sitemde yayınlayacağım... Oda ortasında dev gibi amblem olan fotoğraflar şeklinde... Bunun bozkir.net ile ne alakası var ? Benim açtığım 3 tane konuyu nezaketen bile sormadan silen site yönetimine olan sitemimdir bu.

Ayrıca  bozkir.com daki BEYAZYILDIZ üyeliği ile yüklenen fotoğraflar bana ait olsada iznim olmadan terbiyesizce çalınarak kullanılıyor. Benim o sitede hiç bir paylaşımda bulunmayacağımı duyururum...

Sitemlerinde haklı olabilirsin,lakin bozkır.net'e veda edecek kadar değil.Bozkır'lılara hizmet yolunda yokuşları aşmağa değer beeee Toprağım.

Hamdım             Piştim            Yandım
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2009 - 21:45 »

Arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz  ,bir bilen anlatsın yav.Biz bozkırlıların ünvanı yanlışmı dır ne
ben mi yanlış biliyom . BOZKIRIN SUY SERT  İNSANI MERT  dirençlidir hiç pes etmez horlandıkça  dahada güçlenir bi hırsla ileri atılır.
Neticede aynı toprağiz bir birmizle kenetlenmemiz lazımken ,şu yaptıklarımıza bibakın  siteye giren ziyaretçiler imi güldürmek istiyorsunuz,.
beyazyildiz kardeş o kadar emeği o kadar uğraşı bikaç kelime içinmi terkediyon  kolayı bumu bi düşün,dahada iyisini ve güzelini siteye vermen lazım ken siz havlu atıyorsunuz . inat olsun diye sitede kalıp en güzel fotoları yüklemeni istiyoruz . (  ha ufak bi tartıişmada elveda diyecek arkadaşlardan ricam bi şeyler yüklemesinler  dost kalalım lütfen saygılar .

Nice  insanlar gördüm, üstünde elbise yok.
Nice elbiseler  gördüm, içinde insan yok.

Mevlana
ali_cicek
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2009 - 09:37 »

Kıskananlar çekemeyenler olabilir tabi ki beyazyıldız kadeş.ama böyle hemen gidip onları  galip bir duruma getirmeyin.pes etmemelisiniz bu yolda eğer birilerinin sevgisini begenisini kazandıysanız.Biz sizin çektiğiniz fotoğrafları çok begeniyor ve seviyoruz.saygılar.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvan Senden Daha Medeni
***Yoksa Sana Olan Yakınlığımı ve Sana Gücümün Yettiğini İnkar Mı Ettin? (hadisi şerif)***
nimetullah
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2009 - 00:15 »

mümkünse biraz daha düşün.saygılar...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: