Leskog_harme bozkır.net bozkır.com aynı sitelerdir. ve telif hakları bozkir.com undur. bozkır.net de kesinlikle böyle bir paylaşım yapamaz. Beyazyıldız o sitelere giremez. ama bozk i r.net e girsin. Misafirinizi ağırlayın
Ben bu hemşehrimizin yazdığından hiçbirşey anlamadım açıkçası.Bozkır.net bozkir.com yok bize aittir filan oraya giremez buraya girer.Bu nedemek
Zamanında bozkır.net veya bozkir.com isimlerinizi almış olmak sizlere atıp tutma hakkı vermemektedir.Siteleri sizler kursanızda bu sitelere katılan ve popülerlilik kazandıran biz bozkırlılardır.Özellikle navruzun sürekli söylediği bozkir.net bozkırlılarındır sözü hep hoşuma gitmiştir.
bozkir.net üyeleri bu tartışmada tartışmada değil aslında emek hırsızlığına karşı duyarsız kalmamış herkes kendi düşünce yapısına göre yorumunu yapmıştır.Burda yapılan yorumlarda sanırım bozkir.com sahiplerini kızdırmış olmaliki bozkir.net i hedef almaya başlamışlardır.Bozkir.com sahiplerine son söylemek istediğim bozkir.net üyeleri ne yapsaydı yani ooo bozkir.com sonuna kadar haklı demeliydi.Güldürmeyin insanları.Demokratikleşemediğimiz başka insanların düşüncelerine saygı gösteremediğimiz yine ortaya çıkmıştır.
Bugün beyazyildiz hemşehrimizin başına gelen yarın tabiki farklı şekildede olsa bizlerinde başına gelecektir.Burda beyazyildiz hemşehrimizin en büyük hatası dereksabasi.net kurucusu yakup kardeşimizin yaptığı gibi fotolara logosunu vurmamasıdır.
beyazyildiz hemşehrimizin site yönetimine sitem etmesinide anlayışla karşılıyorum.Ama beyazyildiz hemşehrimizde şunu unutmamalı navruzunda dediği gibi adminlerde hayatlarına devat etmekte hepsi işini gücünü koşturmakta.Sınırlı sürelerle siteye girebilmekte herşeye tam açıklama bilgi verme takdir edersinizki mümkün olmamaktadır.
Herkesin Sevgi ve Saygıyla kalması dileğiyle...