bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 02 Mayıs 2025 - 07:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: İlçemize fabrika..  (Okunma Sayısı 6450 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
semra
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 27 Mart 2008 - 11:33 »

BOZKIR'LI İŞ ADAMINDAN İLÇEMİZ BOZKIR'A YATIRIM İSTİHDAMI!
Bozkır'lı hemşehrimiz Ponkobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker Yönetim kurulu başkanı Recep Konuk’un son 8 yılda gerçekleştirdiği yatırım hamlelerinde yeni yeni halkalar eklenirken bu yatırımlardan ilçemizde nasiplenmeye başlamıştır. Bozkır-Hadim- Taşkent ve Güneysınır ilçelerini kapsayan ve buradaki üreticilerin ürünlerinin değerlendirileceği Pekmez-Sirke ve meyve suyu fabrikası kurulma aşamasına geldi. Pekmez ve sirke fabrikaları ile birlikte kurulacak olan konsantre meyve suyu fabrikasının da fizibilite raporları hazırlandı. Teklifler alındı ve şuanda teknoloji seçme aşamasına gelindi. Pankobirlik Başkanı Sayın Recep Konuk, bu bölgemizde meyveciliğin yaygın olarak üretildiğini ama yeterli Pazar olmaması yüzünden üreticilerin mağdur olduklarını belirterek,”Bizim amacımız üreticilerimizin mağduriyetini önleyecek, onlara katkı verecek ve ürünlerinin değerlendirildiği yatırımları yapmaktır. İnşallah, Bozkır-Hadim-Taşkent ve Güneysınır ilçelerimizi kapsayacak olan yatırımlarımız hem bölgemize canlılık getirecek hem de bölge insanımıza iş ve aş kapısı olacaktır” dedi.

hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #1 : 27 Mart 2008 - 11:34 »

Recep beyden Allah razı olsun...

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
erdalaydin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 27 Mart 2008 - 15:25 »

bu güne kadar nerdeydiniz...?  okadar hemşeriniz olarak övündüğünüz, yerlere göklere sığdıramadığınız büyük iş adamları, zenginler nerdeler? hangisi gelip küçük bir yatırım yapmış bozkır'a?  insan önce biraz milliyetci olmalı. para, kariyer hırsı bürümüş gözlerini. para yardımı yapmış olabilirler, bu hiç önemli değil. balık vermektense, balık tutmayı öğretmeli.
salih42
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2008 - 16:57 »

ne kadar zamansız olsada yıne ıyı bır başlangıç üzüm bahceleri neredeyse kurudu  elma agaçları eskısı gıbı elma vermıyo tarım bıttı sayılır fabrıkada ne işleyecek ler bımem ama en azından işsizlige   care barı olurlar
neyse ınşallah olur
simsekk
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2008 - 12:21 »

bozkırımıza bir çivi çakan herkesten allah razı olsun allah yolunu açık etsin
ugur_ugur
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2008 - 12:32 »

Hayırlı olsun
mehmetkeles
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2008 - 18:20 »

Allah razı olsun düşünmeleri bile heyecan verici.Yokmuydu Recep bey gibi insanlar,neler vardı ama hep görmezden geldiler.bu başlangıç olur inşallah.Tekstil Denizlide işletiliyor ama üretim yeri Aydın.başkalarıda başka işlere el atar inşallah.Nekadar iş o kadar aş....
kazakhaci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2008 - 22:26 »

Allah insanlık için çalışanlardan razı olsun işlerinde kolaylık versin çok memnuniyet verci bir olay
Bozkirbey
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2008 - 19:22 »

meyve ağacı kısa sürede meyve verr fabrika kuruluşu kesinleşsin de peki bir yenilik var mı çalışma
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: