bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 17 Nisan 2025 - 18:41 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Görüş ve Önerilerinizi Bekliyoruz  (Okunma Sayısı 10199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 28 Şubat 2009 - 22:21 »

Sevgili Üyelerimiz
Önümüzdeki günlerde bir dizi güncelleme ve yenilikler olacak sitemizde. Kullandığımız sistem ve forum bölümü en yeni sürüme yükseltilecek. Aynı zamanda görsel tasarımımızda da değişiklikler olacak.

Gerek site genelinde, gerekse forum bölümü hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Geçtiğimiz dönemde dile getirdiğiniz meseleleri de (Örneğin üst üste mesaj atamama) dikkate alacağım. Olumlu-olumsuz, "burası böyle olsun" diyeceğiniz noktalar varsa mesajlarınızı bekliyorum.

Mâlum çok sık yenilik yapamıyoruz. Elinize fırsat geçmişken fikirlerinizi bizimle paylaşarak değerlendirin Wink
karalar
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2009 - 22:37 »

Mustafa kardeşim Allah razı olsun emeklerin için. her şey cok daha güzel olacak ben buna inanıyorum.inşallah giden gelmeyen arkadaşlar geri gelecek. bir istirhamım olcak mesela bir konuya mesaj yazan arkadaşımız kendi mesajı üstüne yazabilsin. bazen ben sorun yasıyorum.eski forum ile yeni forum aynı konular başlığı altında birleştirilebilir.aklıma geldikçe rahatsız edeceğim sizleri.Allaha emanet olun.
tamertaner
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2009 - 22:44 »

Mustafa Kardeşim;
Uzun bir zamandan bu yana Ali Ulvi beyle güzel ve anlamlı çalışmalara imzalar atmakta, ilçemiz Bozkır'ın sosyal ve kültürel kimliğini anlatmak - tanıtmak adına hummalı çalışmalarınızı fırsat ve imkan buldukca merakla izlemekteyiz.

Gördüğüm kadarıyla bozkir.net sitesi kendisine internette kaliteyi ve yeniliği kovalayan bir yol çizmiştir. www.bozkir.net projesi, bunu başarmak için her geçen gün gelişen dünyadaki yeniliği ve kaliteyi takip edip üreterek, Bozkır'lı kullanıcılarına sunmakta ve her geçen günde sunmayada halen devam etmekte. Elbette bu Bozkır adına sevilinecek bir gelişmedir. Günümüz dünyasında internetin önemini herkez anlamış ve kavramış iken, Bozkır'lı büyük bir ekseriyetin henüz internetin artan ivme ve önemini kavrayamadığını düşünmekteyim. Halbuki bugün internet ile görüntülü ve yazılı görsellik arasında pek bir fark kalmadığını artık herkez kabul etmektedir. 

Akademik anlamda yardımlar alınarak, farklı strateji YAYIN konsemptleri izlenerek görsel ve kurumsal kimlik çalışmalarının yapılacak olmasının, ilçemiz Bozkır adına güzel ve anlamlı kazanım olacağını düşünüyorum. Şimdiden farklı yenilikçi açılımların ilçemiz Bozkır'a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2009 - 22:46 Gönderen: tamertaner » Kayıtlı
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 02 Mart 2009 - 12:04 »

Yakın denecek bir zamana kadar internet diye bir tasamız yoktu.Şimdilerde bununla tanıştık,hemde aynı coğrafyanın insanları,sanal alemde tanışıp,paylaşımlarda bulunabiliyoruz.

Benim en büyük tasam ve isteğim,üyelerimizin gerçek isimleriyle siteye girmeleri,bu konuda bir çalışma yapılabilir mi?

Meyre com sitemiz bu bakımdan takdire şayandır,herkes kendi adıyla giriş yapıyor.

Ne mutlu emeği geçenlere,paylaşımda bulunanlara. Smiley

Hamdım             Piştim            Yandım
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 02 Mart 2009 - 13:06 »

forumlara yazılan cavapları eskiden olduğu gibi son 50 son 150 gibi seçenekler konursa çok güzel olacak konu takibi açısından
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #5 : 02 Mart 2009 - 16:14 »

Daha öncede belirtmiştim. Anasayfada  BOZKIR ŞEHİTLERİ diye bir bölüm açılsın.

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
Oguzhan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 02 Mart 2009 - 17:34 »

Video yukleyebilelim...

''Sevdamız Türkiye, Sevgilimiz Bozkır''
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2009 - 18:33 »

Görüşlerinizi yazdığınız hepinize teşekkür ederim.

eski forum ile yeni forum aynı konular başlığı altında birleştirilebilir.
Bunu bende düşünmüştüm. Fakat mesajları biraz geç geçirmemiz sebebiyle birleştiği zaman sorun oluyor. eski mesajlar yeni mesajların üzerinde gözüküyor. Şimdilik böyle kalması daha iyi.

Benim en büyük tasam ve isteğim,üyelerimizin gerçek isimleriyle siteye girmeleri,bu konuda bir çalışma yapılabilir mi?
Meyre com sitemiz bu bakımdan takdire şayandır,herkes kendi adıyla giriş yapıyor.
Ali Rıza abi meyre.com'a bu konuda çok imreniyorum. Ama özelden genele doğru gidildikçe bu sorun teşkil ediliyor. Yani meyre.com'da çoğu kişi birbirini tanıdığı için fazla sorun olmuyor. Üyelerimiz zaten foruma fazla ilgi göstermiyor. Gerçek isimleri zorunlu yaparsak daha da azalacağını tahmin ediyorum.

İkinci bir nokta ise sitemiz örnek olarak alındığından artık sadece Bozkırlılar veya Konyalılar değil, Türkiye'nin dört bir yanından hatta yurtdışından bile ziyaretçileri oluyor.
Bu noktada bu meseleyi üyelerimize bırakıyoruz. İsteyenler üye ayarlarındaki gerçek isim bölümüne yazıyor zaten. Ama bu konuda bazı çalışmalar yapılabilir tabi ki.

forumlara yazılan cavapları eskiden olduğu gibi son 50 son 150 gibi seçenekler konursa çok güzel olacak konu takibi açısından
Bu konuyu dikkate alacağım.

Daha öncede belirtmiştim. Anasayfada  BOZKIR ŞEHİTLERİ diye bir bölüm açılsın.
Hasan kardeşim o konuda cevap veremedim kusura bakma. Ayrı bir mesele olarak dikkate alacağız. Burada daha çok teknik konularda görüşlerinizi sormuştum.

Video yukleyebilelim...
Oğuzhan bey bu konu oldukça zor bir konu. Kolay olsaydı çoktan yapmıştık zaten.  Smiley Fakat bu konuda farklı bir çalışma projelerimiz altında gerçekleştirilmeyi bekliyor.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2009 - 14:59 »

Son çağrı arkadaşlar  Smiley
Varmı başka önerisi olan.
kesirci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2009 - 00:24 »

Nevruz kardesim koy fotograflari vede video yukleyebilirsek iyi olur, youtubeden veya google videodan baglantili olursa, sanirim daha kolay olur .
emegi gecenlere eline yuregine saglik. bu bir fedakarlik isteyen emekti,r bunlari bizler biliyoruz sagolun var olun.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: