Sizlerinde bahsettiği gibi partinin önemi olabilir fakat sonuçta iktidar partisinin bozkırda bir ilçe başkanlığı var ve onlarda sonuçta bozkırlı. Bu kişilerin başkan olmasına gerek var mı sizce? Başkan olmadan da yardım edemiyorlar mı? Sadace onlardan bir başkan çıkınca yardım edeceklerse ben onun altında bir çıkar olduğunu düşünürüm. Zaten akıllarını kullansalar Bozkıra gereken yardımı yapsalar hem reklemlarını yapmış olurlar hemde oy patlaması yaparlar. Ama nerde öyle insanlar. Bu yıl elektrik hatları yolun altına alınıyordu sözde ama ilçenin yarısı altına alındı ama diğer yarısı alınmadı. Neden? Çünkü ödenek o kadar çıkmış. Zaten bir karış yer bozkır oraya yetecek kadar ödenek ayırttıramıyorlarsa bu kişiler ben onlara nasıl oy verebilirim. Birde 2 tane hemşerimiz var mecliste. Neyse konuşulacak çok şey var. Kısacası bu iş partiyle olmaz yürekle olur.
Müteşebbis arkadaşımıza katılıyorum.
Bir de yollardan bahsedilmiş, bizim mahallenin yolunu görseniz şaşarsınız. Ne ayakkabı dayanır ne ayak. İnsan yürüyemiyor yahu doğruca. Üç kuruşluk bir yol yapılamıyorsa orada durup düşünmemiz lazım arkadaşlar.
Bozkır'ımız şu anda hizmete susamış durumda. Dileğim bu susuzluğu, açlığı giderecek bir başkanımızın olması, inşaallah olur.
Bu arada Hasan kardeşimiz taşımalı oy meselesine temas etmiş. Biliyorsunuz adrese dayalı nüfus sistemi gereğince herkes bulunduğu yerde kullanabilir oyunu, artık bundan sonraki seçimlerde böyle bir durumla karşılaşmayacağız, tabii ki istisnalar dışında.