Cemil TOKPINAR'ın 2002 yılında çıkan "Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?" isimli kitabını geçtiğimiz günlerde okumayı nasip etti rabbim. Sozsuz şükürler olsun. Çok etkliyeci bir kitap alıp okumanızı okutmanızı tavsiye ederim. Kitap ilk çıktığınde hedefi 1 Milyon satmakmış çoktan geçmiş 1 Milyonu. Kitabın yazarına abi diye hitap edeceğim o kadar samimi, namaz sevdalısı bir insan ki. Cemil abinin şimdiki hedefi 10 milyon satarak 70 milyonun bu kitabı okumasını saglamak Allah izin verirse. Abinin amacı bu kitabı çok sattrıp para kazanmak değil kitabın fiyatı çok makul zaten. Ayrıca aşağıya linkini ekleyeceğim sitedende idirebilirsiniz kitabı. Birde geçtiğimiz yaz Namaz Kahramanları isimli bir kitap daha çıkarmış CEMİL Abi. Bu kitabıda okumanızı tavsiye ederim. Kitabı okuduktan sonra cemil abiye mektup ve e-posta gönderenlerin görüşlerine yer veriliyor. Bu iki kitapta beni çok etkiledi. Cemil abiye destek vermemiz lazım. Sitemizdede kampanya başlatalım herkes okusun bu kitabı okuyanlar görüşlerini yazsınlar.
Cemil abi kitabında şöyle bi dua ediyor " Cenab-ı Hak kimseye sabah namazına kalkmama veya sabah namazını kazaya bırakma gibi bir acı yaşatmasın" Ne güzel bir dua değilmi BOZKIRLILAR.
Şu sitedende kitabı okuyabilirsiniz. Kitabı siteye koyması bundan maddi bir çıkar gözetmediğinin en önemli göstergesi.
http://www.namazladirilis.com/modul.php?bl=20Kitabı okuyanlardan görüş bekliyorum. İnşallah bu başlığı hep gündemde tutalım Cemil abinin 70 milyon kişiye bu kitabı okutma davasına katkıda bulunalım. Kimlere nasıl uluşabiliriz fikri olanlar yazsınlar. Bozkılılar zeki insanlardır. Çok orjinal projeler çıkacağına inanıyorum. Yönetici Arkadaşlardan da bu konuyu forumun en başına koymalarını istiyorum. Allah razı olsun şimdiden.
Selam ve dua ile...